Skúsenosti s ivet.eu

fiadsab
12. máj 2022

Pekný deň , chcem si objednať šaty z eshopu IVET.EU, máte niekto s týmto e-shopom skúsenosti ? Je dôveryhodný? Ďakujem za každý názor🙏🏼

hugigugin
12. máj 2022

@fiadsab Eshop, ktory nemá kontaktnu adresu na SK, len telefonne číslo a kontaktovať ich maš formularom nie je seriozny eshop.

barborabog289
19. máj 2022

Dobrý deň a neviete treba platiť tovar dopredu? Poprípade aká je dodacia? Tiež ma zaujali..

mona3791
31. máj 2022

@fiadsab ahoj, objednala si? Tiež ma tam zaujali šaty

fiadsab
autor
1. jún 2022

@mona3791 neobjednala , majú tam krásne veci ale mám pocit že to je oj*b

mona3791
2. jún 2022

@fiadsab presne 🙂

diaszoky
2. jún 2022

@fiadsab odrb cisty alli aegra objednala daty dodnes nedosli au tomu 3 tyzdne

poska28
2. jún 2022

@fiadsab Ja som si objednala, ale som to aj vrátila. Nebola som spokojná s materiálom. A dodanie tiež strašne dlho trvalo hádam aj 3-týždne.Mali napísané, že dodanie do 24 hodín a potom mi poslali e-mail, že dodanie tovaru do 30 dní.

modruckykonik
6. júl 2022

Dnes mi prisli bluzky. Je to cista umelina. Ako aj pisu, polyester. Farby sa zhoduju ako na obrazku. Doprava 5 eur. Jednu idem vratit, tak ucidim ako dopadne vratenie tovaru. Tovar mi prisiel do týzdna

modruckykonik
15. júl 2022

Je to tovar z Turecka. Pekný, ako na obrázku. Sklad maju na Slovensku. Odoslanie je rýchle a vrátenie peňazí späť je do 14 dni. Odporučam. Škoda, že majú drahé poštovné. 5 eur. Plus poštovné keď vraciate tovar späť. Predraží sa nákup, ktorý nie je lacný. Nie je možnosť bezplatne doručenie..

sarka1117
29. júl 2022

@fiadsab mam dnes mi na dobierku prišli od nich šaty a su top krasne mi sadli

merlinja
30. júl 2022

@poska28 peniaze Vám vrátili v pohode, bez naťahovačiek?
@modruckykonik takže odporúčate?
@sarka1117 platili ste priamo pre preberaní tovaru?
páčia sa mi jedny šaty ale troška sa obávam. neviem, podľa fotiek sú niektoré z andzela shop, ale niektoré sa mi zdajú z ali. A tá dobierka ma troška odrádza. Vďaka za odpoveď.

sarka1117
30. júl 2022

@merlinja tak mam od nich jedny šaty. V skutočnosti su krajšie ako na foto . Platila som pri preberani kurierovi ano. Nie predom na to si davam pozor kludne mi napiste na fb Šárka Ledajová

merlinja
31. júl 2022

@sarka1117 ďakujem za odpoveď. Zvážim to teda, aj mne sa tam páči tovar, len nemajú žiadne recenzie, tak sa trochu obávam. A teraz majú aj zľavy, tak uvidím. FB nemám, ale môžete mi na ip poslať ak odkaz na tie šaty, či real foto, resp. nejaké info. Ešte by som rada veidieť, či v prípade vracania tovaru nie je problém s peniazmi. Ešte raz vďaka. Pekný deň!

poska28
31. júl 2022

@merlinja Áno, peniaze mi vrátili v pohode na účet.

petracor
9. aug 2022

@merlinja dobrý deň prajem, prosím vás objednali ste si nakoniec? Boli ste spokojná? Ďakujem za odpoveď

merlinja
9. aug 2022

@petracor Dobrý deň, nie neobjednala som, nevedela som sa rozhodnúť. A teraz pozerám, že oboje šiat už vypredali, takže rozhodli za mňa 🙂 Aj keď pribudli iné, tiež zaujímavé. Ak budete objednávať, pridajte pls do diskusie skúsenosť/spokojnosť, resp. reálnu fotku.

modruckykonik
31. aug 2022

Veci su pekne. Co som vratila spat tak mi v pohode vratili peniazky. Len skoda, ze nemaju postu zdarma aspon nad nejaku sumu objednavky

modruckykonik
1. okt 2022

Dievčata pozor zmena!!!!! Obchodík už nemá adresu na vrátenie tovaru na Slovensku, ale musíte posielať do Poľska. Čo predstavuje vysokú cenu poštovného. Viac krát som si u nich objednala. Na fotkách vyzeraju vecicky, blúzky, šaty luxuxne. V skutočnosti ide o umelý material, pomerne tenky a lacno pôsobiaci material. Nebol problem s vratenim peniazkov. Riskla som objednavku tovaru, ked som vedela, ze vratenie ma vyjde na 2,30. Avšak už som skončila s týmto obchodom

sidicek
23. dec 2022

@modruckykonik nesedelo zloženie podľa objednávky?

klaudia1959
29. dec 2022

@sidicek
@sidicek Vrátenie do PL 12 E

gagik
29. dec 2022

Objednala som si od nich svetrove saty, su Ok.

lubkecha
2. feb 2023

@fiadsab juj keby som tieto recenzie čítala pred objednávkou ach prišiel mi total shit nezodpovedajucej obrázku ani popisu vrátila som späť na pošte má skoro vyvalilo že 10,70 poštovné ...po týždni som preverovala na zákazníckom maily či to tam evidujú baba mrzka hnusná nepríjemná nevedela mi odpovedať normálne vypisovali sme si asi na 4x evidentne nepochopila čo od nej žiadam a len dokola odlišovala že keď neevidujú vrátený tovar tak nevrátia peniaze čo je samozrejme logické no hruza ako proklientsky prístup či čítanie s porozumením nula bodov som zvedavá kedy to tam dorazí a koľko im bude ešte trvať vrátenie peňazí no nikdy viac !!!

zuzanacizmarova
17. mar 2023

dobrý deň, chcem sa spýtať, ako ste vrátili zásielku, lebo vyberám cez DPD a to je cena 10 eur, poštou až 18 eur. Vie mi niekto povedať, či máte skúsenosti s vrátením zásielky ďakujem

lubkecha
17. mar 2023

@zuzanacizmarova jasom vrátila cez poštu za 10,70 ale ak je balík ťažší asi to DPD je lepšie inak hrôza celá ivet

a02da73
28. mar 2023

S materiálom absolútne nie som spokojná. V obchode by som za to dala max. 5€ (top stál 25 €), resp. by som si to vôbec ani nekúpila.

xsandrax
30. mar 2023

@klaudia1959 čítala som na stránke, že sa dá aj do Česka zaslať tovar na vrátenie

pega
9. máj 2023

Maminečky, dosť je tu názorov, kde sa čo neoplatí. Ale dáte aj tip na portál - napríklad na oblečenie - s ktorým ste spokojné a rady tam nakupujete bez obáv o podvod?

slavkakni
16. aug 2023

Chcem pridať svoju skúsenosť s týmto obchodom. Tovar som si objednala 17.6. Chodili mi notifikácie každý týždeň, že tovar bol odoslaný zo skladu aj s linkom na trackovanie, ale v trackovacom linku bola informácia, že tovar ešte nebol odoslaný.. Po 3 týždňoch som im písala mail, že tovar mi zatiaľ neprišiel a nedá sa trackovať. Na to mi odpísali, že sa tovar ešte len bude odosielať, prišlo k oneskoreniu a že bude trvať ďalších 10 dní kým príde... O 10 dní tovar neprišiel, tak som im znovu písala a na to, mi odpísali, že sa ospravedlňujú, ale tovar už nie je skladom, preto mi ho nepošlú. Považovala som to za storno objednávky. V tom mi zase po cca 2 týždňoch prišla notifikácia, že tovar odosielajú. Nato som im hneď odpísala, že ja už o tovar nemám záujem. Napriek tomu mi tovar prišiel minulý týždeň 8.8 teda po viac ako 7 týždňoch ! Šaty smrdia dymom a prišli bez visačky.....Kvalita čistá umelina, hrozne ušité !!! Tovar vraciam a za mňa určite prvý aj posledný nákup v tomto obchode !!!

vikuska2012
21. sep 2023

Škoda že som si nepozrela recenzie tu , hľadala som na FB a žiadne nemali ,čo mi aj zasvietila kontrolka,ale nechala som sa zlákať fotkami... dúfala som že to nebudú čínske handry ako Aliexpress a podobne ,prišli mi šaty,strih vy bol ok ale ten materiál nieje ani omylom bavlna a trochu polyester , to je vyrobené z umelej fľaše,jedna nepríjemná látka a sveter ani nevravím,vrece ...vrátenie je pre mňa problém ,majú napísané že len cez DPD ale mňa to nechce nijak pustiť aby som mohla balík poslať...musím sa zmieriť že som prišla o 30 € a radšej to hodím do koša nech to nevidím a zabudnem....ostanem verná Bonprix tam viem aspoň bezproblémov vrátiť a vybrať si na základe recenzií....tento e-shop nikdy viac .

monika_ma
4. dec 2023

@fiadsab katastrofa ojebavaci prveho zrna