Mate niekto skusenst s tymto eshopom? Dakujem!
@77daniela77 prečo,mne odtial prišli pekne šaty,v podstate to iste čo na fotke..akože viem,že Čína aj dlhšie to trvalo ale prišlo a ja som spokojná
@otazka1 Oni tam vacsinou pisali ze im prisli handry....ja som bola tiez zvedava,tak si to pamatam.
Ja som si objednala sukňu s vestou... Čakala som fakt dlho 😠 možno aj vyše mesiaca už nikdy viac..!!! A prišli mi kraťasy a pritom bolo písané že sukňa !!! Nikdy !!!! neodporúčam...
Po prečítaní recenzií na ivet.shop eu som si nechcela ani prevziať balík,ale .....hovorím si,raz a dosť,keďže som očakávala šit. Dobre ,že som ho prevzala. Krásny pulóver ,ako na obrázku,vlna ešte jemnejšia ,ako som očakávala. Maximálna spokojnosť!!!!!. 👌
Teraz mi došli super kvalitné plavky za pár babiek
@amiranesa áno.plavky ktoré mi teraz prišli sa mi javia omnoho lepšie ako som si myslela
Za 3e ? Len pošta a balné spravilo cez 9e dokopy
Ale aj tak, myslím že to je značka zahraničnej športovkyne.za mňa super na teraz.
Ono je to asi aj o našej vnútornej viere.ale aj o človeku ktorý s tým tovarom robí.niekedy tak, niekedy inak..treba skúsiť.ale hlavne platiť až keď príde tovar.
Uz to tu bolo parkrat,ze treba ignorovat.....🤔