Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto stránkou?
@lvula 😄 To áno. Objednali sme tam s mužom pracovné tenisky, tak si pre istotu zisťujem niečo o tej stránke. Ale neviem žiadne recenzie nájsť 🙄 Ostáva sa len modliť aby neprišiel nejaký šmejd 🙈
@radkamatisova pri každom predávanom tovare majú celkom dobré recenzie ..tak snáď vás nesklamú
@patka06 Dúfam 😊
@radkamatisova dobrý den, prosím boli ste spokojní s objednanými topánkami? Dakujem
@pajkam Dobrý, topánky stále nedorazili, tak sme mužovi kúpili iné.
Neobjednavajte z tejto stránky. Pripočitali si darček v hodnote 7eur hoci som ho nechcela a v objednávke som žiadny darček nenašla.Napisala som im 2x mejl a žiadna odpoveď
@mariasmigova normálne sa bojím vrátiť nefungujuci tovar ktorý mi dneska prišiel 😂
Ja som objednával prvý a posledný krát. Nimi deklarovaná dodacia lehota je výmysel. Vyhovárajú sa na technická problémy a vždy presúvajú dodaciu lehotu. Recenzie si píšu sami, moju negatívnu ani nezverejnili. Tovar, ktorý mi mali dodať na druhý deň prišiel o šestnásť dní. Nikdy viac.
@radkamatisova ja som vracala zakúpený tovar a peniaze nikde, vyhovárajú sa, že im nič neprišlo, mailovala som im podací lístok, aj to, že balík bol prevzatý hneď na druhý deň (zo sledovania zásielok) a nič, úplné ticho. Nikdy viac.
@lydiadaub och, to mi je ľúto. Ja sa už radšej takým stránkam vyhýbam 😏
@radkamatisova nakoniec sa to vyriešilo peniaze mi bolo vrátené.
@lydiadaub Tak to som rada 🙂 Aspoň, že to.
Neradím objednávať!!!
Od 10.12.2023 čakám na objednaný tovar,samé výhovorky.
Tiez cakam na objednany tovar, na mail nereaguju, číslo na nich nieje,...
Nie, ale uz len nazov stránky znie podozrivo... 😀