Dievčatá máte niekto skúsenosti s týmto eshopom? Chcem si odtiaľ niečo objednať, no recenzie ma dosť odrádzajú, hlavne pri vrátení tovaru . Ďakujem za rady a postrehy🙂
@michaela13785 Ďakujem za reakciu, nič som nakoniec neobjednala zo strachu, ale aspoň viem, že ak ma tam niečo zaujme, tak môžem🙂
@daridari11 poznám aj iných, ktorí majú dobré skúsenosti aj s modivo
@michaela13785 S Modivom mám aj ja dobré skúsenosti🙂
@daridari11 aj s vrátením peňazí?
@michaela13785 Nevracala som tam zatial tovar, ale nemyslim, ze by s tym robili problemy.
@michaela13785 cez modivo-eobuv...to je to iste objednavam casto, aj viac krat som vratila ked mi nesadla velkost, peniaze vratili do par dni.Ale pozor je aj modio!!! To uz je podvod.str.
Baby, GOMEZ nikdy viac a nikomu ho neodporucam! Staci si precitat recenzie. Mne nedokazu vratit peniaze uz vyse dvoch tyzdnov a napisala som uz aj podnet na SOI. Dovolat sa tam je nemozne, na mail neodpovedaju, musi sa clovek domahat akejkolvek odpovede. Ak aj odpisu tak kostrbato, akoby to pisal skolak. Jedine co ma mrzi, je to, ze som si recenzie neprecitala skor, moja chyba, ale su to podvidnici a odrbavaci! No more tento eshop!!! Janka
Dobrý deň aj niekomu už vrátili peniaze? ďakujem
@janesssa dobrý deň vrátili vám ich nakoniec?
@daridari11 ahoj ja som si odtiaľ objednala 20.12 topánky a 22.12.2023 mi ich doručili. Zrejme som zle v objednávke napísala mail, pretože mi nebolo zaslané potvrdenie objednávky a peniaze mi z karty zaúčtovalo .Bála som sa negatívnych recenzií, čo som si prečítala ale našťastie mi sedia a topánky sú kvalitne.
Značkové veci su originálne?
Nakoľko sa mi zdajú podstatne lacnejšie ako iné eshopy. Akú mate skusenost s originalitou?
@aduskatl ja som objednala odtiaľ a to isté aj zo zlanda chcela som presne vedieť či tam bude nejaký rozdiel...a z Gomez prišlo lepšie zabalené aj vnútro bolo pekne vypchate ale bolo to to isté žiadny rozdiel takže si myslím že je to originál...na zalande to bolo drahšie ale bolo to isté
@veronika707 ďakujem
@aduskatl ja mam odtiaľ riflove sukne liu jo a pinko a su veľmi kvalitné. A nádherne balia tovar.
@daridari11 neviem, ci je tato otázka ešte aktuálna, ale ja mam dobre skúsenosti. Mala som strach po prečítaní hrozných recenzií, ale všetko dopadlo super. Neviem ako to je pri vrátení tovaru, nakoľko som ešte nič nevrátila. Snáď som pomohla