Skúsenosti s fotosperky.sk

tana612
23. nov 2024

Ahojte, kúpila som si personalizovaný náhrdelník z tejto stránky, chcela by som vedieť, že či je to vážne podvod a nič nepríde, alebo aspoň niečo príde, no nie v tej kvalite , ako píšu. Máte skúsenosti?

mariynka
23. nov 2024

Mne nikde neodpovedaju, aky to je material, ani to nikde neni napisane. O podvode som necitala, ale nasla som take nahrdelniky na aliexpresse, ze su z nehrdzavej.ocele...

tana612
autor
23. nov 2024

Och, tak som zvedavá či to príde a keď áno, tak aké, bola som zaslepená a chcela som to ako darček pre mamu. Nechápem, ako niekto môže takto klamať ľudí. Čím ďalej, tým to je horšie, s týmto stránkami.

maranco
23. nov 2024

@tana612 aký je názov firmy a IČO s ktorou si uzavrela kúpnu zmluvu?

už o nej písali https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/fotosperky-sk-2/

tana612
autor
23. nov 2024

@maranco To som čítala, ďakujem. Len som chcela vedieť, že či niekto nemal skúsenosti , práve s tým, že či im prišiel ten náhrdelník a v akej kvalite.

maranco
23. nov 2024

@tana612 keď si objednala prišla ti nejaká zmluva, faktúra, potvrdenie objednávky, je tam uvedená firma s ktorou si uzavrela obchod?
Platila si kartou alebo prevodom na účet? Ak kartou aký je názov obchodníka pri platbe?

tana612
autor
23. nov 2024

@maranco Čo mi prišiel mail o platení, tak nič z toho tam nie je. Kartou, inak to nešlo, takže čistý podvod, asi.

maranco
23. nov 2024

@tana612 pozri si detail platieb kartou cez IB alebo mobilnú aplikáciu banky a aký je tam názov a mesto obchodníka?

janezz
23. nov 2024

@tana612 ja mam odtiaľ ten náramok a je super, kúpila som aj mame aj segre. Mne prišiel asi za 3 týždne

tana612
autor
23. nov 2024
tana612
autor
23. nov 2024

@janezz To rada počujem, prvá pozitívna vec, že sa nemusím báť a príde to. Ďakujem 💕🤗

maranco
23. nov 2024

@tana612 tak platba išla mimo Slovenska, možno Hongkong
nabudúce budeš vedieť že objednať priamo z Číny za štvrtinovú cenu.

maranco
23. nov 2024
janezz
23. nov 2024

@tana612 ono vôbec žiadna odozva nič a zrazu volá kuriér ze niečo pre mňa má, ja som na to medzičasom zabudla 🙈 ale prišli všetky 3ks

tana612
autor
23. nov 2024

@maranco tento som tam našla...ale nie ten, čo som si objednala ja, a tými písmenami , ale do budúca viem

tana612
autor
23. nov 2024

@janezz Haha, no úžas, tak ja zabudnem a príde to, dúfam, že pred vianocami 🤣