ahojte ma prosim niektora z vas skusenosti s eshopom laskavetabulky.sk?..lebo objednala som tam pred vyse tyzdnom pre otca darcek ku dnu otcov, rovno aj zaplatila lebo tak to vyzadovali v emaily ktory poslali po objednavke a doteraz nedoslo ziadne potvrdenie o platb aj ked peniaze mi z uctu odisli ..nevratili sa..a nereaguju ani na t.č. ani na emaily...
No na internete maju, ze expedovanie 5-14dni, ak tovar nie je skladom budu kontaktovat. Okrem toho - k prevodu. AK ide o personalizovany produkt, je to uplne bezne, ze sa plati iba vopred... zalezi co si objednala, lebo v podmienkach maju aj platbu vopred. Pri veciach ktore sa upravuju neviem ake maju dodanie.
V provom rade sa mi to zda zvlastne, ze nemaju ani len recnzie, ziadne komentare, ani nic nikde, ani na facebooku neodpisuju?
@amy2807 do buducna plat radsej kartou, tam ti vie banka pomoct vratit platbu celkom lahko, pri prevode to nie je mozne, ale hlavne pred nakupom si prever obchod
@oonnaganamakusai
dobierka nie je dobre riesenie, lebo kurier ti nedovoli otvorit zasielku, a nemas istotu, ci je tam naozaj to, co ma byt
mna to stve ze neprislo ani potvrdenie platby..ani nijak nekomunikuju..nedvihaju t.č. neodpisuju na emaily..
@oonnaganamakusai a tie co majú zmluvy nemusia platiť? :D
kontaktuj banku, ak si platila kartou