Skúsenosti s eshopom laskavetabulky

amy2807
16. jún 2023

ahojte ma prosim niektora z vas skusenosti s eshopom laskavetabulky.sk?..lebo objednala som tam pred vyse tyzdnom pre otca darcek ku dnu otcov, rovno aj zaplatila lebo tak to vyzadovali v emaily ktory poslali po objednavke a doteraz nedoslo ziadne potvrdenie o platb aj ked peniaze mi z uctu odisli ..nevratili sa..a nereaguju ani na t.č. ani na emaily...

liz_lemon
16. jún 2023

kontaktuj banku, ak si platila kartou

amy2807
autor
16. jún 2023

@liz_lemon platila som prevodom na ucet

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
16. jún 2023

No na internete maju, ze expedovanie 5-14dni, ak tovar nie je skladom budu kontaktovat. Okrem toho - k prevodu. AK ide o personalizovany produkt, je to uplne bezne, ze sa plati iba vopred... zalezi co si objednala, lebo v podmienkach maju aj platbu vopred. Pri veciach ktore sa upravuju neviem ake maju dodanie.
V provom rade sa mi to zda zvlastne, ze nemaju ani len recnzie, ziadne komentare, ani nic nikde, ani na facebooku neodpisuju?

liz_lemon
17. jún 2023

@amy2807 do buducna plat radsej kartou, tam ti vie banka pomoct vratit platbu celkom lahko, pri prevode to nie je mozne, ale hlavne pred nakupom si prever obchod
@oonnaganamakusai
dobierka nie je dobre riesenie, lebo kurier ti nedovoli otvorit zasielku, a nemas istotu, ci je tam naozaj to, co ma byt

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amy2807
autor
17. jún 2023

mna to stve ze neprislo ani potvrdenie platby..ani nijak nekomunikuju..nedvihaju t.č. neodpisuju na emaily..

simca06022011
17. jún 2023

@oonnaganamakusai a tie co majú zmluvy nemusia platiť? :D