Máte skúsenosť s týmto eshopom?
Ja som dnes objednavala. Tiez ma prekvapilo, ze tam nie je dorucenie kurierom ako volba. A tovar sa vracia na svk adresu. Toto je na stranke:
Zašlite prosím váš balík na túto adresu:
Olzalogistic – Jukki
ul. Súľov 45,
01352 Súľov-Hradná
Tiež som sa chcela spýtať na skúsenosti s kvalitou, dopravou a celkovym doručením, narazila som na tento eshop len nedávno a nikde žiadne recenzie ☹️ co je škoda, ked ste s tovarom spokojné a je naozaj taký ako na fotkách. @sandra151 tiez sa mi veľmi páči tento vzor, chcem sa spýtať či tie sovicky su do hneda, do béžova alebo akej farby lebo mi to trošku skresluje, čakáme chlapčeka 🙂
@sandra151 pripadne ak by sa dala poslať foto budem povďačná 😊
Keď prídem domov odfotim 🙂
@sandra151 ďakujem 😊
@sandra151 ďakujem veľmi pekne 😊 presne taketo tlmene farby som si predstavovala, tak som rada ze su take aj v skutočnosti, lebo nechcem nič typicky chlapčenské, a toto je presne take jemne neutralne 👏 Vulpi pozriem tiez, o tom som nepočula 🙊 aj materiál je príjemný? Taky ako ste čakala?
@desertrose7 áno a vôbec nesmrdia tie veci,ani od takej typickej novoty takže moje dojmy sú len pozitívne
@sandra151 tak som rada, ze mozem bez obav objednat, dakujem velmi pekne za podelenie sa so skusenostou 😊😊
@desertrose7 nieje začo,ja som sa tiež bála lebo som nikde nič nenašla ale našťastie všetko ok 😊
@sandra151
Ahoj. Chcem objednať hniezdo. Maju dobre ceny, aj kvalita ok áno?
Ďakujem.
@zuzickajanka áno ja som spokojná
@sandra151 super, tak objednám.
Ďakujem a pekný deň prajem ☺️
Ja som kupovala od nich deku pletenu XL taku tmavoruzovu, uplne super, ziadny “zapach” jak to niekedy byva ked kupite novu vec.. eshop bez problemov, platba predom, tak cca 1,5tyzdna trvalo dodanie. Inak spokojnost s tovarom
Ja som Tiež veľmi spokojná,kvalitné prevedenie,využívame na 100%
Baby videli ste tie premrštené ceny ktoré má momentálne stránka?? 😦😦😦
Objednala som zavinovačku a plienky. Akurát plienky sú s takým chĺpkom, nie ako klasická plienka. Možno budú lepšie sať. Sú to poliaci,ale všetko prebehlo v poriadku. Doručenie bolo rýchle, platila som na dobierku.