Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
Predavaju veci, ktore som videla na aliexprese za 1/5 ceny 🙂 ak este aj napisu, ze dodacia lehota je mozno az 40 dni tak je to jasne
no keď mi napísali tú dodaciu lehotu, tak mi to už bolo jasné ako to je, preto som chcela zrušiť objednávku.
@veronikaa006 ja som objednavala 28.9 a doteraz mi este nic neprislo 🙈aj som im pisala ani mi neodpisali 🤷♀️
@alinka183 Skús im zavolať.
@veronikaa006 ani mne nedošiel objednaný bol 8.10.
@veronikaa006 neviem ako dlho čakať,40dni už prešlo
@janulla35 objednala som 13.10, takže 40 dni prešlo. Skúšala si tam volať alebo písať?
@janulla35 teraz som im písala mail, čislo neviem nikde nájsť....
Je to podvod, tovar z Číny a navyše ani nezodpovedá fotkám uvedeným na ich stránke 🤦♀️
@veronikaa006 no už dnes došli hodinky, ale syn nie je nadseny
Tiež som objednala, ale už to vidím, že podvod. Treba riešiť cez políciu. Je tu aspoň 1 osoba, ktorá už dostala od nich to čo objednal?
Neodporúčam vôbec. Objednala som si kabát ktorý na foto vyzeral úplne ináč ako keď prišiel. Lacný tovar z Číny ktorý nemá žiadnu kvalitu ani hodnotu. Keď som chcela vrátiť tak neodpisuje ani adresu na ktorú môžem poslať tovar späť. Je to čistý podvod.
@alinka183 ano, prave som riesila reklamaciu, nie su ochotni ju prijat, aj ked bundy co som objednala su male, takze nenosene, iba vyskusane. Tovar nechcu zobrat naspät....
Bonky neodporucam nikomu, ak naozaj nekupite len nejaku hlupost, kde je vam jedno aku to ma kvalitu. Hlavne nie oblecenie, je minímalne o dve cisla mensie, objednala som XL bundy a syn nosi normalne L, len sme chceli, aby mohol pod to dat pulover ak treba... Je to male, rukavy su minimalne o 5 cm kratsie a dlzka bundy tak isto.....
Mamka si objednala legíny a kabelku z Bonky.sk, došiel jej originál balík z Číny, takže to rovno objednávajú z Aliexpressu. Kvalita je samozrejme čínska, s obrazkom tie veci nemajú nič spoločné. Neodporúčame!
Nie dievčatá, nie je to podvod a nie, predávajúci nie je klamár.
Len využíva to, že kupujúci si nie sú schopní prečítať obchodné podmienky. Jasne sa tam deklaruje že stránka je LEN nákupná galéria, že tovar je z Číny a ze nenesú žiadnu záruku a nedá sa reklamovať, keďže sú len sprostredkovatelia.
Keby dnešní ľudia kriticky rozmýšľali...
@marzuz89 no len neviem ci je v nasom prave niekde taketo "sprostredovanie" predaja z cinskych obchodov spomenute. nakolko kazdy predavajuci aj sprostredkovatel musi znasat reklamacie/zrusenia objednavok, duplovane ak ide o zasielkovy predaj a sprostredkovatel vlastne dovaza tovar /ked to podame jeho slovami sprostredkuje/ z inej krajiny... keby to bolo taketo jednoduche ako to opisuju oni v podmienkach, tak vlastne ja si na eshop supnem rpodukty, dam to zaslat od dodavatela a kupujuci nema ani zaruku ani doklad a ja nemam vlasnte ani prijem, len ten zo sprostredkvoania, nik neznasa colne a ani ine poplatky. Cely den eshop je na zamyslenie... kupujuci musi mat pravo na odstupenie od zmluv a aj na reklamaciu... ak si niekto dobrovolne objedna z ali vec, a nebude ju vracat cez pol zemegule ok... ale tento eshop az zavadza neznealych zakaznikov, clovek ma pocit ze kupuje nieco zo SR za nasich podmienok.
A inak nesplna to ani nejake pre mna zakladne podmenienky predajnej "galerie", nakolko predajna galeria je napr. Sashe, Favi.. a ine, kde je uvedeny predajca, budpomocou portalu sa urobi zmluva alebo sa presmeruje nakup na stranku predajcu... bonky je podla mna krasny priklad eshopu hodneho na navstevu a kontrolu SOI...
@veronika111111 mozea vrátiť do Číny 😂 podľa mňa je to cele blbosť, ja sa divím že tam niekto nakúpi.
@simca06022011 aj ja som sa nechala oklamat reklamou 😒 a objednala som,, sice drobnost", ale chcem, aby sa viacerí dozvedeli ako to tam funguje a nenakupili ☹️
včera mi došiel tovar. No objednala som si pánsky kardigan a prišiel mi damsky sveter- rolak.......
je to celé zlé.... tovar ktorý sme si objednali prišiel priamo z Číny. Nie sú ani natoľko slušný aby ho prebalili a riadne poslali.
@veronikaa006 prosim Vas prisiel Vam tovar lebo ja mam taky isty problem.
no ja som si objednala a tovar ešte nedošiel. Aj som im písala, ale odpísali mi, že dodacia lehota je 5-40 dní. Tak som im odpísala, či sa dá ešte objednávka zrušiť. No nato odpísali, že nie lebo tovar už odoslali (toto mi napísali 13,10) no tovar do dnes neprišiel, takže toho 13,10 ešte nemohol byť v preprave lebo by som ho už mala doma...Tak čakám ďalej a dúfam, že ešte príde. Dám vedieť potom.