ahojte kocky^^, som tu uplne nova a chcem sa vas opytat na stranku chatujuci.com. uz som si tu o tom precitala hocico a ano viem o co tam ide, ale chcem to skusit, jedine vsak coho sa obavam je ten pohovor (skolenie) na skype, prosim vas mozte mi povedat o co tam zhruba ide? mam strach z toho ze mi tam poslu nejakeho uchylaka, ktory mi povie "ukazte cecky slecna" lol, dakujem za akukolvek odpoved 🌸
@aryaanka skolenie prebieha formou chatu. Ziadna kamera ani rozhovor. Trva asi 2 hodiny a spravis ho aj popri vareni. Ziadneho uchylaka ti neposlu ani cecky nikomu nebudes ukazovat.🤦♀️😂
Chcela by som sa spýtať, či k tejto práci treba živnosť alebo vám dajú pracovnú zmlúvu ?
@aryaanka pohovor je cez chát a kameru nepoužívaš nikdy 😉
@peta123456 a prosím ta ako prebieha to overenie totožnosti?
@neilei cez op, pas alebo vodicak
@peta123456
@niksiy
@horalka1986 prosím vás, su to normálne správy, (typu co robite, varenie, koníčky ako sa mate atd) žiadne flirtovanie ani nemravne??
@happy777 je to sexuálna stránka
@peta123456
@janai1 no tak to do toho nejdem , ďakujem za info
je tu niekto?
som muž vie mi niekto poradiť chatujuci.com čo to je neni su to podvodnici?
@cuco87 Nie su normálne platia všetko nájdete na ich stránke aj tu v diskusii si viete prečítať
viete mi poradiť či vtom chate su aj ženy nechce sa mi predstierať ženu a nemusim si uzatvarať živnosť?a občiansky by som udaje pri overeni zakryl je to riszk
je tu niekto prosim o radu
Dobrý deň. Ešte stále existuje práca na chatujuci.com ? Ďakujem
@ibke áno
Aha . Lebo som posielala 4 krát žiadosť o zamestnanie priamo zo stránky a žiadna odpoveď.
Pozeraj menej telky skodi ti to. Skolenie je o tom ako sa mas spravat a co odpisovat na spravy. Vysvetlenie co je povolene a co zakazane.