Ahojte, aké sú vaše skúsenosti tu na MK s bazárom? V poslednom období mám pocit, že sa tu predáva nekvalitný secondhand za ceny nového tovaru, a veľa predávajúcich zámerne zamlčí stav tovaru, len iba preto, aby predala.
Ja tu veľa nakupujem ... mám už vytipované žienky, od ktorých beriem, viem, že veci budú pekné, nositeľné, za prijateľnú cenu ... mám aj zlé skúsenosti, no tých nie je veľa.
Zalezi na tom, na co natrafis. Stav veci by si mala vidiet uz podla fotky...
uz davno (to nie je len posledne obdobie) je tu prilis vela inzeratov, proste ako preteky mi to pride, kto da najvacsiu zbytocnost sem, milion inzeratov = o nicom. Vyprate, spinave, flakate, ved "niekomu sa zide" a potom clovek prejde aj chut hladat... Ale tak ked sa uplne pouziju filtre, vsetky, co chcem, farba, velkost.. najdem.
@mircalla môžem aj pod svojím nickom, ale to je absolútne nerelevantné, pýtam sa na názor a skúsenosť ostatných tu na MK, všeobecne. ...
Väčšinou som spokojná so stavom vecí aj s cenou..
Párkrát sa mu stalo, že veci boli žmolkové a pritom sa vydávali za- stav dobrý.
Ja som natrafila aj na take, aj na take. Ale, pocitam s tym. Kolkokrat som povedala, ze uz nic nekupim a stale sa nieco pritrafi a sem tam dobre nadavam. Ja by som niektore veci, co tu ponukaju, ani zadarmo neponukala. Uz radsej do obchodov chodim, teraz su vypredaje a ceny nizsie, ako na bazaroch, ci uz tu, ci inde.
@mircalla nič také som nenapísala,že sú tu na MK väčšinou klamárky ...úplne prekrúcaš môj príspevok,.......... v poslednom období mám zlé skúsenosti a rada by som vedela, či len mám smolu na predávajúce, či ako....??
Nemas gule pisat pod vlastnym nickom? Take typicke, uz aj kyda sa anonymne. Nie, nemam ten pocit