Skúsenosti s Amazonom

levq
27. jún 2020

Ahojte baby, prosím vás, máte niektorá skúsenosti s kúpou z Amazonu? Chcela by som kúpiť jednu knihu, len neviem, ako to funguje, ono je tam aj použitý tovar...? Mali ste niekedy problémy, či sa dá spoľahnúť? 🤔 Ďakujem za spätnú väzbu 😉

sissy27
27. jún 2020

@levq ja často nakupujem cez Amazon, všetko bez problémov. Ak je tovar použitý, tak je to jasne napísané. Len teda Amazon je väčšinou sprostredkovateľ, treba si pozrieť hodnotenia konkrétneho obchodu, ktorý predáva cez Amazon a aj to, či zasiela na svk a koľko bude poštovné.

kittykat22
27. jún 2020

@levq suhlasim vyssie so sissy. Pozri hodnotenia obchodu a stav knihy. Ked ju hodis do kosika, tak si pozri cenu, potom ked das prejst dalej tak uvidis cenu postovneho. Ja som takto chcela par knih, ale ked som videla ceny postovneho tak som to vzdala. Niektori maju taky blby zvyk, dat naoko lacno knihu a potom napalit postovne.

deedol
27. jún 2020

pozri aj dodanie, ja som napr. objednavala nieco v polovici juna a pride to v polovici jula. tak aby si s tym ratala.
obcas je postovne strasne, obcas ok.
skus mozno pozriet este ebay, tam je tiez vela knih (aj novych aj pouzitych)
alebo potom nove z bookdepository.com, postovne je zadarmo.

tibka23
27. jún 2020

Z Amazonu mám niekoľko kníh (použitých) a úplne v pohode. Dodanie zatiaľ bolo 2-3 týždne a pozor na cenu poštovného 🙂

kiki68
28. jún 2020

Velmi dobre, my mame prime program, objednavame vsetko mozne. Teraz sme detsku postielku. Vyhodou je , ze keby nieco tak to riesi Amazon a lahsie sa vratia peniaze za nedodany ci poskodeny tovar. Vzdy si treba sledovat dodacie lehoty a vysku postovneho. Ja som teraz este objednavala 3 veci do detskej a iba na jednej bolo postovne, dve zadarmo, do dvoch dni prisli.