Ahojte máte niektoré skúsenosti s touto stránkou?
@rozculena a aké?
je to vlastne mall.sk - kupilo ho uz davnejsie allegro, teraz aj menia znacku ako taku 🙂
Objednávam odtiaľ, všetko prišlo ako malo a aj dosť rýchlo...😉 ale ja som aj predtým objednávala z allegro.pl, je to v podstate to isté...zatiaľ všetko, čo som objednala išlo z Poľska 😉
ja som aj predtým tam nakupovala,keď to bol Mall. Teraz som prvý krát kupovala,odkedy sa to zmenilo.Kupovala som hrantíky na kvety a zeminu.Štve ma iba jedna vec,že je tam toľko predajcov,že to oni nezastrešujú ako jeden eshop.Reálne sa ti môže stať,že budeš mať 10 vecí v košíku a každá bude od iného dodávateľa a bude to samostatný balík.Toto tiež boli dve zásielky,našťastie tá zemina bola s dovozom zadarmo,inak by som si ten nákup rozmyslela.Kupovala som 12 samozavlažovacích hrantíkov,4 boli poškodené,tak som ich vrátila,výhoda je,že tovar sa vracia zadarmo cez Packetu.Vybavená reklamácia vrátením peňazí.
Nepredávajú tam fake veci? Mám v pláne si kúpiť z tade kozmetiku..
pozri si,kto dodáva ten tovar,pre zaujímavosť som pozrela jeden prípravok a dodávateľ bol Vivantis.
@rozculena ukazuje mi to niaku Poľsku spoločnosť
@rozculena dobry den. Mozem sa spytat k tomu vrateniu tovaru? Aj my chceme vratit tovar ale pisali nam ze len cez DHL sa da alebo do alzaboxu. Mame velku krabicu do alzaboxu na nezmesti a dhl vydajne maju komplet neaktualne, neda sa nam to nikde vratit. Vam pisali, ze sa da cez packetu? Kupovali sme take tyčky ku kríkom a balik ma cca 100cm na dlzku. Dakujem za odpoved 🙂
ja som postupovala podľa tohoto
https://www.mall.sk/vratenie-tovaru
ja som spokojná s allegro nedávno som odtial objednávala vosky do aromalampy ale aj iné veci čo som už u nás nemohla nikde dostať a tam som dostala 🙂A neprišiel nijaký fejk.Normálne kvalita čo som objednávala aj u nás v eshopoch
Môj oco objednal 2.4.a zatiaľ nič neprišlo.písalo, že prijde 6.4.
ja som sa nebavila s predajcom,ale s Allegrom,vytlačila som si reklamačné papiere,a poslala naspäť cez Zásielkovňu zadarmo.Veď to majú všetko na stránke.
ja som odtial onoho času objednel vianočné darček a prišli v polovici augusta . Nikdy viac
Prosím vás peniaze ste posielali prevodom na poľský účet?
@menox platievam kartou alebo pay pal 🤷
@michaela329 aha, ďakujem, s kartou som nechcela, no prekvapil ma ten dlhý poľský účet 😁
@menox neviem akú máš banku 😃 Ale ja zadavam bežne zahraničné platby, len to zadavam ako "platba do zahraničia" v menu IB. Ale nebala by som sa karty, je to overený obchod.
Ano.