Ahojte, objednával už niekto z int.stránky etaska.sk? Ak áno, aké sú vaše skúsenosti? Ďakujem.
Ja sa snažím dovolať na ich infolinku ale nefunguje 🤔 máte niekto info alebo najlepšie vlastnu skúsenosť aký je čas dopravy? Ja by som im dala šancu aj keď sú nový leeen nech mi to ozaj príde čím skôr 🫣
A teda reklamu na fb majú riadnu ale zatiaľ žiadne reakcie spokojných ľudí 🤔
Objednali ste prosim? Tiez zvazujem objednat kabelku.vdaka
@muska84 áno rýchlo to došlo, spokojnosť, je to tuším maďarsky eshop tak info v slovenčine ešte pokulhava....to si myslím ....ale všetko rýchlo dodali spokojna som 😇
Ja mam super skusenost. Objednala som kufor, prisiel poskodeny. Tak ze zavolam, na cislo sa neda dovolat. Tak ze napisem email, prisla mi notifikacia, ze email sa neda dorucit 😂 Pre vratenie, alebo reklamaciu treba kufor poslat do Madarska kurierom, alebo doporucene. Kurier stoji 21 eur. Ja neviem teda. Asi som prave kupila poskodeny kufor, tak dik.
@snowdrop12 to ma mrzi.
@snowdrop12 vdaka
ja som si objednala kufor, nepáčil sa mi poslala som podľa pokynov do Maďarska, vôbec sa neozvali, info linka nefunguje, na mail neodpovedajú, už som sa s peniazmi rozlúčila...
@snowdrop12 aj ja mám takú skúsenosť, len som ešte pridala poštovné 28 eur, po mnohých rokoch prvá zlá skúsenosť s e shopom
@anicka323 u mna rovnako. Neviem, ci su nejake paky, obchodna inspekcia, cokolvek. Ved takto to nemoze fungovat.
@snowdrop12 napíšte na SOI. Nech preveria
ja som objednávala už viackrát, prvé 2 razy pre istotu na dobierku, ale teraz už som to aj zaplatila vopred... vždy prišlo všetko v poriadku, ako bolo objednané, niekedy na druhý deň, maximálne asi za 23 dni. Ale fakt je, že komunikovať sa s nimi nedá, nereagujú na telefón ani mail. Asi to bude tou maďarčinou... 🙂
@snowdrop12 po mesiaci nekomunikácie mi poslali peniaze za vrátený tovar na účet, už som na to skoro zabudla, len to poštovné do Maďarska je drahé.
Určite neodporúčam!!!! Tovar síce prišiel pomerne rýchlo, ale akýkoľvek pokus o riešenie problému s nimi zlyháva, telefónne číslo im nefunguje, na e-mail neodpovedajú. Po napísaní negatívnej recenzie na Facebooku ma ZABLOKOVALI. Doteraz som so žiadnym obchodom nemala takúto negatívnu skúsenosť...
Za mňa pozitívna skúsenosť. V nedeľu som objednala peňaženku anekke, dnes doručená, teda tovar dorazil do 2 dní. Peňaženka zabalená v originál krabici anekke, naozaj všetko v poriadku. Šťastie asi, ze som nemusela s nimi nič riešiť...