Skúsenosť s obchodom detskaradost.sk

mimuska007
16. mar 2023

Ahojte, prosím má tu niekto reálnu skúsenosť s obchodom detskaradost.sk sú tam až príliš dobré ceny, vraj sú to nejaký poliaci. Nanl heureken nie sú dobré skúsenosti...väčšinou s reklamáciou niekedy s doručením. Žiaľ vyššie ceny nejde platiť dobierkou.

kyblikko
15. máj 2023

@mimuska007 Dobrý deň. Objednali ste nakoniec z tejto stranky?

basska_b
15. máj 2023

@kyblikko Urcite neobjednavajte, mna ta Heureka uplne odradila. Pozerala som si take pieskovisko s krytom, ktore sme pred 3 rokmi kupili, no uz sa kupit neda. Na ziadnom portali. Tito ho mali v ponuke a tvrdili, ze tento mesiac si ho kupilo 11 zakaznikov! Takze este aj klamu. Platba samozrejme vopred, karta... a peniaze ktovie kedy by som uvidela. Ved na Heureke pisali, ze poslu ine, lacne pieskovisko a potom sa s nimi dotahujes

mimuska007
autor
16. máj 2023

@kyblikko nie nemala som odvahu prísť o 400 eur

everhard
29. máj 2024

ta stranka vyzera ako cenovy podvod, lebo su tam nasobne vyssie ceny od normalnych. napr produkt hracka paw patrol everest je na alze za 12,9eur, a tuto 39,2 eur, nezmysel. recenzie pod produktami samozrejme vyzeraju ako podvod, len vseobecne frazy, ze "produkt je super" a podobne.

everhard
29. máj 2024

aj ta popiska "Tento mesiac zakúpili 28 zákazníci." sa meni kazdym obnovenim stranky. Raz 37, raz 18, raz 28. Rovnako komentare.