Ahojte, prosím má tu niekto reálnu skúsenosť s obchodom detskaradost.sk sú tam až príliš dobré ceny, vraj sú to nejaký poliaci. Nanl heureken nie sú dobré skúsenosti...väčšinou s reklamáciou niekedy s doručením. Žiaľ vyššie ceny nejde platiť dobierkou.
@kyblikko Urcite neobjednavajte, mna ta Heureka uplne odradila. Pozerala som si take pieskovisko s krytom, ktore sme pred 3 rokmi kupili, no uz sa kupit neda. Na ziadnom portali. Tito ho mali v ponuke a tvrdili, ze tento mesiac si ho kupilo 11 zakaznikov! Takze este aj klamu. Platba samozrejme vopred, karta... a peniaze ktovie kedy by som uvidela. Ved na Heureke pisali, ze poslu ine, lacne pieskovisko a potom sa s nimi dotahujes
@kyblikko nie nemala som odvahu prísť o 400 eur
ta stranka vyzera ako cenovy podvod, lebo su tam nasobne vyssie ceny od normalnych. napr produkt hracka paw patrol everest je na alze za 12,9eur, a tuto 39,2 eur, nezmysel. recenzie pod produktami samozrejme vyzeraju ako podvod, len vseobecne frazy, ze "produkt je super" a podobne.
aj ta popiska "Tento mesiac zakúpili 28 zákazníci." sa meni kazdym obnovenim stranky. Raz 37, raz 18, raz 28. Rovnako komentare.
@mimuska007 Dobrý deň. Objednali ste nakoniec z tejto stranky?