Ahojte, chcem sa opýtať na aplikáciu na zarábanie Fyndiq.. Mate niekto skúsenosť? Naozaj vyplácaju?
@aanad Dobrý den, podařilo se Vám nějak vyřešit? Mě oslovila nějaká Lina z Polska a scénář je stejný. 2. den po mě chtějí 300 USD. Připadá mi to opravdu na sofistikovaný podvod ...
@zuzana1068 já som našla ponuku práce na internetu,tak som poslala žiadosť a v priebehu druhého dňa ma kontaktovala cez WhatsApp manažérka,ktorá ma cez WhatsApp navigovala ako postupovať.Previedla má jednotlivými krokami. a klikačkami.A to samé prvý deň som odklikala 38 objednávok na svojom aj jej profile a nazbierala nejaké provize.Ale na druhý deň pri klikání som sa dostala do mínusu a to samé,že prý musím dobiť čáštku 2700kc abych rozmrazila účet a vybrala si odměnu 7000kč.
@annamaryflower37 Dobrý den, Stejný scénář. První den jsem opravdu dobila cca 1700 Kč a hned vybrala 3500 Kč. Druhy den chtěli cca 7 tis a prý dostanu 14 tis. Z toho jsem vycouvala. Ale byla celkem neodbytně a snažila se i přátelsky soukrome diskutovat. Takže já “vydělala” necelé 2 tis Kč za den, ale myslím, ze kdybych poslala těch 7 slehla by se po ni zem …
@aanad se chci zeptat těch 75 tisíc jste zaplatila? A proč to potom neslo vybrat?
Odpovídám na starý dotaz, ale snad někomu pomůže. Zaregistrovala jsem se na základě inzerátu na fyndiqmvip na pozvánku nějakého kontaktu z Polska. 1. den jsem odklikala obchody a vydělala 3500 Kč, které jsem vybrala. 2. den jsem se při klikání na objednávky dostala do mínusu a postupně jsem podle návodu z whatsapp odeslala na svůj účet 75 tisíc korun.Podala jsem trestní oznámení. Platby se realizují v kryptoměnách v USDT na kryptopeněženky, které generuje zákaznická podpora stránky. Jednoznačně podvod.