Skúsenosť s eshopom tvojfon.sk

viktorka_viky532
21. apr 2022

Dobrý deň,

chcela by som ssa informovat, či nemate nejaké skusenosti s eshopom Tvojfon.sk???

chcela by som si kupit iPhone 12 mini a našla som na heureke obchod Tvojfon, kde maju dobru cenu, avšak neponukaju dobierku. Ešte som o nich nepočula ani neobjednavala, čiže by som sa rada prv poradila.

Videla som, že maju aj vela pozitivnych recenzii, ale stale som si nie som ista. Prosim poradte mi...

hiro
21. apr 2022

Nuz podla registra to ma chlapik ktory rozbehol pred pol rokom kopec firiem:
Patrik Tokár
BeTe s.r.o.
BLP s.r.o.
BLPT s.r.o.
eLBeT s.r.o.
MPT s.r.o.
P420 s.r.o.
pozoruj s.r.o.
PTT s.r.o.
TF.sk, s.r.o.
TFPT s.r.o.
TVOJFON s.r.o.
Tvojfon.sk s.r.o.
A na tejto stranke pise ze to predava cez MPT s.r.o. Mozno nejaki uctovnici vedia na co mu je ich tolko. Mozno o rok tuto firmu zrusi a bude predavat cez TVOJFON s.r.o., o dalsi rok zrusi aj tuto a bude predavat cez Tvojfon.sk s.r.o. ... Ocividne teraz tovar dovava ludom co si ho objednali.

patriktokar
22. apr 2022

Zdravím vás 🙂 pridávam sa do konverzácie ako konateľ spoločnosi ktorá prevádzkuje eShop Tvojfon.sk
Pre Viktóriou chcem napísať že eShop má 100% spokojných zákazníkov čo viac menej svedčí o všetkom. Časom sa možno nájdu aj nespokojný zákazníci ( viete ako to je s ľudmi) robíme všetko preto žeby sme ponúkli kvalitne a expresne služby a to aj po nákupe..vybavujeme reklamacie…vybavujeme všetko čo treba. Garantujeme bezpečný nákup.

Pre pana hira…Ďakujem za vaše teorie 😀 ( možno, možno..) Slovensko je právny štát, a my sa riadime právom. Máme viac projektov, ktoré prevádzkujú iné firmy firmy. MPT ktorá prevádzkuje eshop funguje 5. rokom
S pozdravom a prianím pekného víkendu.

hiro
23. apr 2022

@patriktokar A je nejaky dovod preco na stranke tvojfon.sk predava firma MPT s.r.o a nie TVOJFON s.r.o alebo ta druha Tvojfon.sk s.r.o.? Vyzera to podozrivo...

viktorka_viky532
autor
4. máj 2022

Pripajam sa znova do diskusei.

Nakoniec som si vybrany telefon objednala a som nadmieru spokojna. Pan Tokar mi ochotne poradil s vyberom. Telefon prisiel do spolahlivo do 2 dni, vyzeraa skvelo a funguje ako ma. Vrelo odporučam

dzejvrila
22. jan 2024

@hiro som sa chytil za čelo, keď som čital tvoj príspevok. Myslíž, že názov firmy musí byť totožný s názvom eshopu ??? to máš odkial? otvor si 10 eshopov a pozri na názov firmy....
Ešte že si si dal námahu vyhľadávať vsetky firmy pána, ale čas trochu presťudovať iné veci ti asi neostal. zamysli sa trochu