Skúsenosť s eshopom modivo.sk

sabina_00
11. okt 2021

Nemáte prosím skúsenosť? Chcela by som objednať zimnu bundu. Dakujem

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluemoon24
11. okt 2021

@sabina_00 My jsme objednávali asi 7x a nikdy jsme neměli žádný problém. Zboží přišlo, které jsme si objednali a spoustu jsme toho i vraceli a vždy od přijetí zboží do skladu jsme měli peníze do 5 dnů na účtu.

@cocolino234 já jsem nevěděla, že je to podvodný eshop :D. Pravda je, že recenze moc nečtu, tak jsme asi měli velké štěstí teda.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sabina_00
autor
11. okt 2021

@cocolino234 práveže mne tento eshop neprišiel ako podvodný 🙎‍♀️ ale radšej som sa opýtala ako neskor plakat.
Dakujem

sabina_00
autor
11. okt 2021

*modovo.sk

maximilie
11. okt 2021

@cocolino234 tie stránky majú väčšinou brutálne perfektne nafoteny tovar. Vyzerá luxusne a kvalitne. Toto podľa mňa stále nalaka ľudí. Ešte keď si dajú názov, ktorý znie tak ,,IN".....
Ja už tiež radšej čítam recenzie. Inak to modovo ma všade otravuje. Všade majú svoje reklamy 🙄

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluemoon24
11. okt 2021

@cocolino234 jaj :D aj já jsem si myslela, že modivo.sk, s modovo.sk nemám žádné zkušenosti.

leangela
12. okt 2021

S tymto eshopom skusenost nemam, po pravde som o nom pocula prvykrat, tak ono zakazdym je dobre si podmienky precitat, ze ci sa da vratit keby nieco. A tak podobne nech vies na com si.

simii_97s
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienkashcj
1. nov 2022

Tak je stránka modivo.sk podvodná alebo nie? Rozmýšľam o kúpe koženej kabelky odtiaľ len že sa najprv opýtam :/

lilly2303
24. nov 2022

@lienkashcj Ahoj objednala si kabelku či nie. Ja chcem objednať od nich čižmy. Ďakujem za odpoveď 😊

lienkashcj
29. nov 2022

@lilly2303 prepáč že tak neskoro objednala som si od nich kabelku a prišla pohode takže za mňa nie zlá skúsenosť 🙂

kittykat22
29. nov 2022

@sabina_00 modivo patri pod eobuv. Ak bude nejaky problem urcite poriesis cez vratenie alebo reklamaciu. Nemusis sa bat. Velmi solidne firmy.

zauzana
10. máj 2024

Ak nechcete mať problémy, určite nič neobjednávať! Akonáhle odstúpite od zmluvy a oni majú povinnosť vrátiť peniaze, tak robia prieťahy, klamú a vymýšľajú si výhovorky. V e-mailoch mi najprv napísali, že zásielka sa im vrátila oneskorene, potom, že im vôbec neprišla, po mesiaci si pýtali potvrdenie od Packety, že som im tovar vrátila a nakoniec mi poslali fotky, že som im namiesto oblečenia vrátila počítačovú klávesnicu! Odporúčam všetkým podvedeným kontaktovať Európske spotrebiteľské centrum SR /SOI tieto medzinárodné shopy nerieši/ alebo sa pokúsiť cez banku o cashback.

sikinecko
16. okt 2024

@zauzana A dostali ste nakoniec peniaze späť? mam podobný problém.. riešili ste to cez Európske spotrebiteľské centrum?