Nemáte prosím skúsenosť? Chcela by som objednať zimnu bundu. Dakujem
@sabina_00 My jsme objednávali asi 7x a nikdy jsme neměli žádný problém. Zboží přišlo, které jsme si objednali a spoustu jsme toho i vraceli a vždy od přijetí zboží do skladu jsme měli peníze do 5 dnů na účtu.
@cocolino234 já jsem nevěděla, že je to podvodný eshop :D. Pravda je, že recenze moc nečtu, tak jsme asi měli velké štěstí teda.
@cocolino234 práveže mne tento eshop neprišiel ako podvodný 🙎♀️ ale radšej som sa opýtala ako neskor plakat.
Dakujem
*modovo.sk
@cocolino234 tie stránky majú väčšinou brutálne perfektne nafoteny tovar. Vyzerá luxusne a kvalitne. Toto podľa mňa stále nalaka ľudí. Ešte keď si dajú názov, ktorý znie tak ,,IN".....
Ja už tiež radšej čítam recenzie. Inak to modovo ma všade otravuje. Všade majú svoje reklamy 🙄
@cocolino234 jaj :D aj já jsem si myslela, že modivo.sk, s modovo.sk nemám žádné zkušenosti.
S tymto eshopom skusenost nemam, po pravde som o nom pocula prvykrat, tak ono zakazdym je dobre si podmienky precitat, ze ci sa da vratit keby nieco. A tak podobne nech vies na com si.
Tak je stránka modivo.sk podvodná alebo nie? Rozmýšľam o kúpe koženej kabelky odtiaľ len že sa najprv opýtam :/
@lienkashcj Ahoj objednala si kabelku či nie. Ja chcem objednať od nich čižmy. Ďakujem za odpoveď 😊
@lilly2303 prepáč že tak neskoro objednala som si od nich kabelku a prišla pohode takže za mňa nie zlá skúsenosť 🙂
@sabina_00 modivo patri pod eobuv. Ak bude nejaky problem urcite poriesis cez vratenie alebo reklamaciu. Nemusis sa bat. Velmi solidne firmy.
Ak nechcete mať problémy, určite nič neobjednávať! Akonáhle odstúpite od zmluvy a oni majú povinnosť vrátiť peniaze, tak robia prieťahy, klamú a vymýšľajú si výhovorky. V e-mailoch mi najprv napísali, že zásielka sa im vrátila oneskorene, potom, že im vôbec neprišla, po mesiaci si pýtali potvrdenie od Packety, že som im tovar vrátila a nakoniec mi poslali fotky, že som im namiesto oblečenia vrátila počítačovú klávesnicu! Odporúčam všetkým podvedeným kontaktovať Európske spotrebiteľské centrum SR /SOI tieto medzinárodné shopy nerieši/ alebo sa pokúsiť cez banku o cashback.