Skúsenosť s e-shopom belli.sk

tereniz
1. júl 2021

Máte prosím niekto skúsenosť s e-shopom BELLI.SK ??? Majú tam krásne vecičky, ale bojím sa aby mi to prišlo naozaj take, ako na tých fotkách. Vopred ďakujem...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tereniz
autor
1. júl 2021

ako to urcite ano,ale tak stale klamem samu seba,ze ani tie ceny tam nie su neake nizke, tak ze za take prachy by to mohlo prist celkom schopne....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tereniz
autor
1. júl 2021

určite ano, lebo je tam dlha cakacia doba na dodanie, ale tak oni maju tie drahsie veci uz v celkom slusnej kvalite...

patka06
1. júl 2021

@tereniz tovar - čistý Aliexpres - to už radšej objednať priamo
aj keď e-shop pôsobí dôveryhodne - dobré recenzie ...prečítaj si pre istotu aj obchodne podmienky,

patka06
1. júl 2021

@viestta všetky info sú na stránke tak ako majú byť

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka.7
1. júl 2021

@tereniz mas kopec SK alebo pripadne CZ eshopov, kde tiez maju pekne vecicky a nie z ciny... a dodanie 1-2 dni
Vies, len aby si tu potom nepisala, ze si zaplatila a tovar nemas...
Viem, je to tazke, ale blikala by mi aj tak baterka v hlave 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liz_lemon
1. júl 2021

nenakupovala by som tam, v tych ich podmienkach je kopec chyb, je to nepodareny preklad z CZ, asi to bude nieco ako Bonky, takisto pri tovare je namiesto velkost, velikost, neda sa platit kartou, toto je to najdolezitejsie, lebo pri platbe kartou vies podat reklamaciu v banke (ak ti tovar nepride, prip. pride nekvalitny), ale pri prevode, ti uz peniaze nikto nevrati

tereniz
autor
2. júl 2021

tak uz mi to syn nasiel... on ma na pocitaci taku aplikaciu...skopiruje obrazok produktu a najdu mu vsetky stranky,kde sa ten produkt este nachadza...takze vsetko je to na aliexprese za zlomkove ceny...

zlatkachrupkova
6. okt 2021

@tereniz vôbec neodporúčam - vôbec nedodržujú dodaciu lehotu, oblečenie nezodpovedá foto na webe, je veľmi nekvalitné, problém s vrátením peňazí - už to riešim cez patričné orgány