Je normálne, že ma odmietnu pridať do skupiny len preto, že nemám profilovú fotku? Bola tam otázka, že prečo sa chcem pridať. Ešte som nestihol napísať a už tam písalo, že som bol odmietnutý lebo nemám profilovú fotku.
@zojazoja Ale nemali to tam nikde napísané v pravidlách.
Tak pri schvalovani si zistila/zistil, že bez fotky ta neprijmu.
Strašne divná doba toto.
Vola sa to demokracia 😀Kto je šéf ten si určuje podmienky 🙂
Založil si si účet len nedávno? alebo máš učet už veľa rokov?
@tanyag Na facebooku už mám veľa rokov účet prečo?
Pretože chcú nejako filtrovať trollov, "anonymná tvár" je podozrivejšia, hoci profilkovú fotku si možeš dať akúkolvek. Ale zas tak bezvýznamná vec to podla všetkého nie je.
https://cmlidstva.wordpress.com/2020/04/17/jaky...
@tanyag To teda je ale kašlem na nich. Je dosť skupín iných. Len som bol zvedavý o čom to je. Lebo to malo taký tajomný názov. Nekultúrne Hovädáá. Chcel som vedieť o čom to je.
Tak na to kašli 🙂
Jednej z adminiek som napísal, že pokojne si mohli dať podmienku, že prefotiť občiansky preukaz. To mi ale napísala, že nesmú žiadať. Ja som to myslel ironicky.
Je tam verejná Klub nekultúrne hovadá. Nakukni.
@ckocka ty si pozerala? Je to asi blbosť čo?
Zodpovedá názvu, ale aj sa zasmeješ.
@ckocka to teda zodpovedá.
Mne prave doslo do skupiny, ci chcem zapnut automatickeho asistenta, ktory bude kontrolovat clenov namiesto mna, a vyhodi kazdeho zo skupiny, kto nema profilovu fotky, kto porusil pravidla, kto pridal prispevok, ale je tam menej nez 3 dni, alebo kto ma ucet zalozeny menej nez mesiac :D
Tak asi je to normálne keď ta neprijali. Precitaj si ich pravidlá ak sú tam. Keďže je to súkromná skupina určujú si pravidlá oni.