Skupiny na Facebooku

13. sep 2023

Je normálne, že ma odmietnu pridať do skupiny len preto, že nemám profilovú fotku? Bola tam otázka, že prečo sa chcem pridať. Ešte som nestihol napísať a už tam písalo, že som bol odmietnutý lebo nemám profilovú fotku.

zojazoja
13. sep 2023

Tak asi je to normálne keď ta neprijali. Precitaj si ich pravidlá ak sú tam. Keďže je to súkromná skupina určujú si pravidlá oni.

autor
13. sep 2023

@zojazoja Ale nemali to tam nikde napísané v pravidlách.

zojazoja
13. sep 2023

Tak pri schvalovani si zistila/zistil, že bez fotky ta neprijmu.

autor
13. sep 2023

Strašne divná doba toto.

zojazoja
13. sep 2023

Vola sa to demokracia 😀Kto je šéf ten si určuje podmienky 🙂

tanyag
13. sep 2023

Založil si si účet len nedávno? alebo máš učet už veľa rokov?

autor
13. sep 2023

@tanyag Na facebooku už mám veľa rokov účet prečo?

tanyag
13. sep 2023

@autor
Niekedy aj to zváži prijatie alebo zamietnutie vstupu do skupiny. Tak neviem, nejaká asi divná skupina.

ckocka
13. sep 2023

Pretože chcú nejako filtrovať trollov, "anonymná tvár" je podozrivejšia, hoci profilkovú fotku si možeš dať akúkolvek. Ale zas tak bezvýznamná vec to podla všetkého nie je.
https://cmlidstva.wordpress.com/2020/04/17/jaky...

autor
13. sep 2023

@tanyag To teda je ale kašlem na nich. Je dosť skupín iných. Len som bol zvedavý o čom to je. Lebo to malo taký tajomný názov. Nekultúrne Hovädáá. Chcel som vedieť o čom to je.

tanyag
13. sep 2023

Tak na to kašli 🙂

autor
13. sep 2023

Jednej z adminiek som napísal, že pokojne si mohli dať podmienku, že prefotiť občiansky preukaz. To mi ale napísala, že nesmú žiadať. Ja som to myslel ironicky.

ckocka
13. sep 2023

Je tam verejná Klub nekultúrne hovadá. Nakukni.

autor
13. sep 2023

@ckocka ty si pozerala? Je to asi blbosť čo?

ckocka
13. sep 2023

Zodpovedá názvu, ale aj sa zasmeješ.

autor
13. sep 2023

@ckocka to teda zodpovedá.

x_mery_x
13. sep 2023

Mne prave doslo do skupiny, ci chcem zapnut automatickeho asistenta, ktory bude kontrolovat clenov namiesto mna, a vyhodi kazdeho zo skupiny, kto nema profilovu fotky, kto porusil pravidla, kto pridal prispevok, ale je tam menej nez 3 dni, alebo kto ma ucet zalozeny menej nez mesiac :D