Dobry den, to len ja mam take nesikovne prsty, ze na fb sa mi zvykne stat, ze ako tuknem pri scroolovani, aby sa to posunulo vyssie, tam dam like na to co vobec nemam v plane? Samozrejme like hned zrusim. Ale hneva ma, ze pozeram co je nove v skupinach na fb, a medzitym dam like.
@doriiis Snad sa lepsie citis, ked si si tresla po hlave 😀. Ja sa pytam, ci este niekomu sa to stava, a nepisala som, ze to je moj najvacsi problem.
Lepšie sa sústreď a prsty dávaj na iné miesto.
Áno stáva.Staci to odlajknut a nikto nikdy nezistí,že si to lajkla
@lukbe Mne sa to stava, ked rychlo scroolujem. Ani neviem, kde prsty davat, aby to nedalo v tej rychlosti like.
@doriiis Fakt? Som myslela, ze autorovi tak ci tak ukaze like, a iba ked tukne na upozornenie tak like tam nebude.
Skroluj pomalšie, čo ti na to napísať.
Jasne ze stava.. a lajk je ten najmensi problem, to odlajknes. Ale mne sa uz par razy stalo ked som skrolovala ze mi akurat davalo navrhy ze tychto ludi mozno poznate a bum prst rovno na pridat priatela 😂 a jemu sa to uz ukaze aj ked to zrusim 😂 a niekedy som si to ani nevsimla a zrazu mi prislo ze ten a ten prijal vasu ziadost o priatelstvo 🫣😂 a ja ze coo.. ale davam si uz pozor 😁
@monikkatt 😀 sranda, toto este som netukla 😀
stáva sa mi bežne
Tiež sa mi už stalo, že som omylom požiadal o priateľstvo. Väčšinou sa opravím ale niekedy si nevšimnem.
Stava sa mi to hlavne ked uz zaspavam 😂
.. stáva sa mi to aj tu na koni🤣🤣a to niekedy zistím až s odstupom času..😆
Alebo internet spomalí,mrzne a ja po Tom trepem, trepem a švácam palce mirnix dirnix🤣
Nech je toto tvoj najväčší problém v živote 🤦🏻♀️