Skrolovanie na Facebooku

23. sep 2024

Dobry den, to len ja mam take nesikovne prsty, ze na fb sa mi zvykne stat, ze ako tuknem pri scroolovani, aby sa to posunulo vyssie, tam dam like na to co vobec nemam v plane? Samozrejme like hned zrusim. Ale hneva ma, ze pozeram co je nove v skupinach na fb, a medzitym dam like.

doriiis
23. sep 2024

Nech je toto tvoj najväčší problém v živote 🤦🏻‍♀️

autor
23. sep 2024

@doriiis Snad sa lepsie citis, ked si si tresla po hlave 😀. Ja sa pytam, ci este niekomu sa to stava, a nepisala som, ze to je moj najvacsi problem.

lukbe
23. sep 2024

Lepšie sa sústreď a prsty dávaj na iné miesto.

doriiis
23. sep 2024

Áno stáva.Staci to odlajknut a nikto nikdy nezistí,že si to lajkla

autor
23. sep 2024

@lukbe Mne sa to stava, ked rychlo scroolujem. Ani neviem, kde prsty davat, aby to nedalo v tej rychlosti like.

autor
23. sep 2024

@doriiis Fakt? Som myslela, ze autorovi tak ci tak ukaze like, a iba ked tukne na upozornenie tak like tam nebude.

januska12323
23. sep 2024

Skroluj pomalšie, čo ti na to napísať.

monikkatt
23. sep 2024

Jasne ze stava.. a lajk je ten najmensi problem, to odlajknes. Ale mne sa uz par razy stalo ked som skrolovala ze mi akurat davalo navrhy ze tychto ludi mozno poznate a bum prst rovno na pridat priatela 😂 a jemu sa to uz ukaze aj ked to zrusim 😂 a niekedy som si to ani nevsimla a zrazu mi prislo ze ten a ten prijal vasu ziadost o priatelstvo 🫣😂 a ja ze coo.. ale davam si uz pozor 😁

autor
23. sep 2024

@monikkatt 😀 sranda, toto este som netukla 😀

rozculena
23. sep 2024

stáva sa mi bežne

bloger
23. sep 2024

Tiež sa mi už stalo, že som omylom požiadal o priateľstvo. Väčšinou sa opravím ale niekedy si nevšimnem.

maranta_leuconeura
23. sep 2024

Stava sa mi to hlavne ked uz zaspavam 😂

miskakyska
23. sep 2024

.. stáva sa mi to aj tu na koni🤣🤣a to niekedy zistím až s odstupom času..😆
Alebo internet spomalí,mrzne a ja po Tom trepem, trepem a švácam palce mirnix dirnix🤣