Silvia z Minidiamondblog

nusice
19. nov 2024

Zachytili ste vcera storky Silvie z Minidiamondblog, kde pisala o tom, ze ju niekto neustale zosmiesnuje? Viete koho mala na mysli? Napisala tam, ze nejaka doktorka, ale vobec neviem na koho naraza 🙂

pumpkinpie
19. nov 2024

@nusice neviem či neustále ale narážky mala mama_gynekologicka aj keď ju nemenovala
Minidajmond má na ňu podľa mňa ťažké srdce odvtedy ako jej vyfukla titul mama roka, vtedy Silvia ak veľmi začala riešiť tému synechie vulvy aby mala nejakú lekársku tému, mám pocit že vtedy skôr ona išla do mamy gynekologičky narážkami aj keď tiež nepriamo
Nezabudnite jej spraviť screenshot 🥳

ariannazara
19. nov 2024

Ja som Silviu dala unfollow.

hygienka
19. nov 2024

@ariannazara aj ja. Už sa mi absolútne nepáči jej obsah.

kleopatra114
19. nov 2024

Baby , ja nemám instagram , sle jej meno som niekde pr krát zazrela . Ona je nejaka “celebrita” na slovensky spôsob alebo o čom je jej obsah?

sisa_s
19. nov 2024

@kleopatra114 tu na koni bola a upratovala domacnost, skatulkovala, oznacovala stitkami, tak vsetci z nej boli paf 😀

hygienka
19. nov 2024

@kleopatra114 mala také nápady, vychytávky do domácnosť atď a teraz len výlety, dovolenky.
Ja postupne čoraz viac ľudí nesledujem. Napr aj Karolína, zo začiatku bola fajn a teraz spolupráce a drahé značky.

lucylaw
19. nov 2024

@nusice Ja ju nesledujem,občas mi IG ponúkne nejaký jej príspevok,ale myslím si o tejto pani od určitého času svoje,ona hlavne absolútne neznesie akúkoľvek kritiku na svoju osobu,okamžite začne útočiť,lebo veď ona je predsa dokonalá,tak ako celá jej domácnosť 🙂 Ja som si na ňu urobila názor ešte kým tu bola ambasádorkou DM,ženy jej v skupine odporučili nejaké produkty,o ktorých predtým ani nevedela a potom to ona dávala v časopise DM ako svoje tipy a odporúčania 😅 a nikde ani zmienka,že by jej to niekto odporučil,proste ona sama to objavila 😅 Nehovoriac o tom,ako teraz ohovára Modrého koníka,pritom tu prakticky začínala a nebyť toho,že si tu nahonobila kopu fanúšičiek,ktoré ju potom začali sledovať na IG,tak by ani náhodou nebola tam,kde je teraz 😉

A nepochybujem,že jej niektorá z jej fanúšičiek pošle túto tému,takže pozdravujem 😘

hygienka
19. nov 2024

@lucylaw a ešte jej deti sú dokonalé. Vôbec neodvravaju, počúvajú na slovo.

pallacinka29
19. nov 2024

@hygienka presne si to vystihla s obidvomi damami…

mita9
20. nov 2024

@lucylaw
@hygienka vy dve ste to napísali ale ze presne. Ona absolútne neznesie kritiku. Aj keď píše, že s ňou nemá problém, ale opak je pravdou...

anavixy
20. nov 2024

@pumpkinpie ahaaa tak to je dovod preco z upratovania presla na medicinu 😅😅 toto mi stale neslo do hlavy ze kde nastal ten zlom…

babatkooo
20. nov 2024

@ariannazara aj ja som uz dala unfollow

babatkooo
20. nov 2024

@lucylaw Ona si vybudovala zakladnu na modrom koniku, mala urcite publikum a postupne presla na uplne iny obsah, ktory uz nikoho nezaujima, resp zaujima mozno tych novych. Pre nas, ktorí sme ju sledovali roky to nie je obsah, kvoli ktoremu sme ju zacali sledovat. A zrazu je zly aj modry konik aj vsetci……mna napriklad dovolenky nezaujimaju, verim, ze niektorych ano, ale je to par % z tych vsetkych sledovatelov. Moje kamosky ju sleduju stale, no nie kvoli obsahu, ale cisto kvoli tomu, aby mohli pri kavicke rozoberat silviine nove “dramy”

lucylaw
20. nov 2024

@babatkooo No ja som si teraz zo srandy prebehla jej profil na IG a je mi až smiešne to,že na to,že má akože 81 tisíc sledovateľov,tak lajky na jej postoch sa rátajú väčšinou na stovky a ani zďaleka nie na tisíce,to asi tiež o niečom svedčí..

laura156
20. nov 2024

@hygienka presne ste to opisali👍
@lucylaw

janulik2008
20. nov 2024

@mita9 ona raz davala nieco uz nepamatam ze co tak som jej napisala ze neter to ma inak a odpisala mi ze my mame jednoducho ine dieta, alebo ze zvlastne dieta? 🤣 viem ze som jej odpisala ze mozno ano ale aspon ked sa moze valat v piesku 🤣
To iste niekto jej napisal slusne nieco a ona hned zmazala komentar tak ako tu. Dala ked este mladsia bola babatko ze ked ides prebalit tak zapnut spodok bodycka hore pri krku aby dieta nedavalo ruky ked prebalujes 😆 na to jej tu napisali ze kym tomu dietati tam das ruky a zapnes bodycko tak mas aj 2x prebalene 🤣
@hygienka mne sa to zda tiez cudne 😁

janulik2008
20. nov 2024

@babatkooo inak toto aj my sme so sestrou preberali ze zacinala ako mamablog a trz uz je to absolutne o niecom inom ... co post to spolupraca

hygienka
21. nov 2024

Myslela som , že ti bude družnejšia debata 😁

janulik2008
21. nov 2024

@hygienka 🤣🤣🤣

karinly
21. nov 2024

@ariannazara aj ja, strašne sa mi sprotivila

enya00
21. nov 2024

@ariannazara aj ja 😂 ked riesila tu strasnu modu dnesnych pubertiakov..moji sa tiez tak obliekaju, nepaci sa mi to, ale ked im ano, predycham..vtedy som si tak povedala, preco ja tuto kozu vlastne sledujem, napisala som jej a dala unfolow…samozrejme ani neodpisala, ale to mi je jedno 😂 mne tiez vadi ako šušle s nevysmievam sa jej za to a neposielam ju k logopedovi, lebo mne sa to nepaci…tie jej sladko ruzove nazory som uz nedavala

pumpkinpie
21. nov 2024

@enya00 tak zatiaľ má sladké ružové najposlušnejšie deti, ktovie či keď budú oni v puberte im bude zakazovať obliekať sa ako sa im páči lebo sa to nebude hodiť do feedu

janulik2008
21. nov 2024

@enya00 inak ja si pamatam ked jej dcera sla do druheho rocnika tak sa jej dcera opytala ze ci sa jej deti nebudu smiat ze na rovnaku tasku ako prvy rocnik to akoze fakt? 🙄 raz riesila ze deti nehovoria o sikane tak pisala ze ked sa dietatu rodicia venuju tak sa to dozvedia na co jej muselo plno rodicov pisat ze to nie je pravda, ze napr aj oni mali super rodicov ale nepovedali im o tom. Tak ptm dala nejake "vyjadrenie"

enya00
21. nov 2024

@pumpkinpie ma veru, ktovie aka je realita, alebo bude..aj moja, ako mala nosila saticky, nahrdelniky, copiky 😂 teraz?naj tricko nirvana

enya00
21. nov 2024

@janulik2008 volakedy som ju mala rada, aj za nazory aj mi bola sympaticka..ale myslim, ze IG jej prerasta cez hlavu.. cudzie napady vydava za svoje a ma pocit, ze ma na vsetko najlepsi nazor,mudruje do vsetkeho…uz to nie je Silvia ako za davnych cias…Socialne siete su zradne a ona otvorila svoje cukrikove sukromie do celeho sveta, co uz zverejnuje aj o svojich detoch..ale ved ona vie, ich zivot, uz nesukromny

janulik2008
21. nov 2024

@enya00 ved to ze uz davno nie je taka aka bola.

enya00
21. nov 2024

@janulik2008 vsetci sa menime.Niekto k lepsiemu, niekto k horsiemu 😂 ani si nepamatam, ze by sa mi v zivote niekto zhnusil tak ako ona

hygienka
21. nov 2024

@pumpkinpie ono to často tak býva, že tie najposluš ejšie deti sa v puberte odtrhnú z reťaze. Poznám veľa takých v okolí. Samozrejme výnimka potvrdzuje pravidlo.

tinkavvv
Včera o 10:08

Doktorka sa dnes vyjadrila tiez 🙂