Ahojte 😂 napisala som podla mna slusne svoj nazor na video vyssie spominanej pani na instagram a dockala som sa len bloku a vymazanej storky, kde som na to video poukazala😂 neviege mi niekto povedat ci je komentar uz vymazany alebo na mna pani aj reagovala ?🙏🏼
Ahoj tvoj komentár tam nie je 😅
@sweet20
@janulka155 dakujem baby, myslela som si 🙂 skoda, ze to viac ludi bohuzial neuvidi, ale co ine cakat od zavadzaca
Čudujem sa, že si vôbec reagovala. Evidentne tam predáva nejaký svoj "zázračný" makeup podľa komentárov.
Minule mi ju vyhodilo na TT s videom, že ľudia jej musia vykať lebo ona študuje právo a ma vyštudované neviem koľko VŠ 😂
@janai1 mate pravdu, aj ja sa cudujem. Ale nakolko sa snazim venovat oblasti pleti a jej problemom, chcela som uviest veci na pravu mieru. Tak to by teda mala asi ona mne, ked ona len studuje a ja som uz Ing.😂
Za to ale dala tvoj komentár do ďalšiého príbehu.
Pred 3 hodinami dala na storku
ach, svata prostoto, to je tupelo ... botoxom a kolagenom vyplna aj dutinu v lebke?
A najlepšie je tých 640 tisíc sledovatelov na fotkách 50 likov..639 tisíc kúpených 😹
Nerozumiem, preco ju ktokolvek sleduje… hlupa sedlana, ktora sa zavesila na Rozborila, potom na na papieri bohateho Rusa, polomafosa, ktory sedi v base, no a to je cely jej prispevok… a hej, ze prirodzene ma velke pery a vsetci, ktori sa nad tym podivili, su blbi hejteri.
@dorottka ja tiež (vo všetkej úcte)nechápem ako niekto dobrovolne sleduje taketo účty. 😁
@lienka.7 neviem ci máš tiktok ale tak asi to nájdeš aj inde. Ale tu hovorí o tom ako chodí na 2 VŠ a že študuje právo
https://vm.tiktok.com/ZGdRcCHGH/
@janai1 myslím si , že inteligentny človek nemá potrebu sa chváliť a roztrubovat svetu akú a koľko vysokých škôl študuje...
@kikusenka1 😂 noo tak toto je už hádam u nej jedno
@janai1 😂😂😂😂😂😂😂asi ano
Na to, aká je podľa seba inteligentná, by sa mohla naučiť správne napísať slovo ekzém
Taky komentar tam nie je