Shine a Shein - skúsenosti

katuskan
23. nov 2021

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s týmto internetovým obchodom?
https://eur.shein.com/

sissy27
23. nov 2021

@katuskan obdoba aliexpresu

emalka
23. nov 2021

strasne vela sa tu o tom popisalo za posledne mesiace, skus vyhladat starsie prispevky ci vo forach alebo na stene.

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katuskan
autor
24. nov 2021

A má tu niekto prosím skúsenosť aj s vrátením tovaru? Pretože ja som posielala naspäť kabát, ktorý mi nesadol. Urobila som všetko podľa ich pokynov na vrátenie.
Nemám od nich žiadne info. Ani peniaze.

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenita
24. nov 2021

Baby, ja sa chcem spytat, je tam nejaka max.hodnota objednavky? Nezadrzia mi to na colnici alebo nebude treba platit clo?

emalka
24. nov 2021

@elenita DPH sa plati za kazdych okolnosti ak ti zadrzia objednavku, od 150E sa plati aj clo. No a posta si uctuje 2E - to nieje clo ale manipulacny poplatok.
To ci ti zadrzia balik je uplne nahodne.

katuskan
autor
24. nov 2021

balíček som odosielala späť 3.11.2021 a videla som cez podacie číslo, že dňa 8.11.2021 to bolo doručené v Nemecku. Ale od Sheinu nemám žiadne info. Vrátila som tovar za 40€ pričom poštovné som platila 14,50€. Ale čakám, že mi vrátia peniaze aspoň za ten tovar. Ale stále nič.

elenita
24. nov 2021

@emalka dakujem ❤

sunshine_18
24. nov 2021

Ja som veľmi spokojná, kupujem aj značkové veci.. Ale myslím si, ze aj tieto sa dajú v pohode nosiť sú tam naozaj pekne kúsky.. A vždy mi to prišlo tak ako bolo na obrázku aj farba sedela atď.. Kvalita super

mayusik
19. jan 2022

@katuskan mozem poprosit info ako sa da vratit tovar? nejak som sa k tomu nedostala. dakujem

katuskan
autor
19. jan 2022

Ahojte, len pre info, za vrátený tovar mi nakoniec 3.12.2021 peniažky vrátili späť na účet. Trvalo to celé teda mesiac, ale nakoniec to prebehlo úspešne. Pekný dník prajem

alllexa
4. feb 2022

ja som napisala o tom clanok, aj ako sa mi podarilo dostat peniaze spat, tak mozno vam to pomoze: https://www.stylistka.sk/ako-objednavat-tovar-a...