Shein verzus AlịExpress

29. mar 2023

Ahojte baby , dosť veľa krát som objednala tovar z ALIEXPRESS,no pozerám, že aj na Shein sú fajn veci. Tie čo objednávate aj aj, čo sa vám zdá lepšie @ prečo ? A keď chcem objednať cez Shein, mám si stiahnuť aplikáciu?

ninusa221
29. mar 2023

Zo SHEIN objednávam oblečenie a z aliexpresu zas somariny náušnice kryt na mobil atď. Oblečenie je na SHEIN super treba čítať recenzie najlepšie sa ti nakupuje cez apku dá sa nastaviť po český sú tam rôzne zlavove kupóny. I móda ma polku veci zo SHEIN.

erosmal
29. mar 2023

ja som našla presne to isté na shein i na ali.. nad šatami som uvažovala na ali možno už pred pol rokom a teraz som na shein našla tie iste aj s tymi istymi recenziami ale ked ich teraz hladam na ali už to neviem dohladať.. mne ten shein pripadá ako európsky sklad pre aliexpress...

romikk22
29. mar 2023

Presne ako píše vyššie. 🙂 zo shein je super oblečenie je tam veľa recenzií a real foto , a z aliexpress kadeake prkotinky do vlasov, doplnky alebo do domácnosti

evita11223
29. mar 2023

poslednu dobu viacej zo sheinu, aj kryt na telefon, aj malickosti pre psa, nausnice a aj sem tam nieco na oblecenie, z ali som uz hodne dlho nic neobjednavala 🙂

danyelia
29. mar 2023

Ahoj, ja som dávnejšie objednávala z Ali, minule som 1.x skúsila Shein. Apku mám stiahnutú v češtine, hneď mi tam dalo nejaký zľavnený kupón na prvý nákup, jednoduché objednanie, oblečko super, poštovné nad 9 € zdarma, za 10 dní od objednávky som to mala (naraz) doma kuriérom, zatiaľ čo z Ali som si behala na poštu každý deň pre nejakú blbosť (len žltý oznam do schránky chodil) 😁 Keď napíšeš recenziu, nabehnú nejaké body na zľavu, ešte som to ale neskúšala. Ale tie ceny fakt super, tu u nás legíny 17 €, tam tie isté 8 € 🤗

janett_332
29. mar 2023

mne to pride uplne rovnake, neviem. aspon teda co sa kvality a cien tyka. to dodanie sa trosicku lisi, nakolko mne z Aliexpressu niekedy zvykla objednavka prist aj do dvoch tyzdnov, co bol extrem podla mna. zo Shein o dost viac, no proste skor ako mesiac to istotne netrvalo ani jeden jediny raz.

autor
29. mar 2023

Baby a dorpava je všade iba cena??? Myslím na Shein.