Ahojte máte niekto skúsenosti s týmto internetovým obchodom? Prvý krát som odtiaľ objednávala a od 2 decembra sa to ani nepohlo🤔 koľko reálne je dodacia doba. Ďakujem
Už veľa krát som spokojná teraz mi prišli svetre a šaty kvalita výborná aj sú nádherne
najviac spokojna 🙂 dodanie do 2 tyzdnov
@ci neaktulizuje sa to stále keď to opustí ktajinu, možno zajtra alebo tak tam budeš mať že je to na Slovensku
@blondinka95 aha taak lebo som sa už zľakla normálne 🫣😂 nikdy som s takých obchodov neobjednavala preto sa pýtam lebo mi bolo čudné že dnes už 6 a nič. Objednávala som 25
vela velakrat som objednavala, balik prisiel vacsinou do 12dni, vynimocne o par dni dlhsie. vzdybez problemov.
tam vzd yukazúje dlhsie takto, ez sa to nehybe a potoms a to rozbehne, no vd
sak asi toho maju vela. aj takje to fajn tempo,a kym idu.
Raz som objednala malemu Pokemon plysaka a prisiel skor ako mal, mal tam napisane 10 dni a prisiel asi za 8 dni. Viem ze ked som to cez den pozerala tak to bolo stale v preprave a ked som prisla domov tak sme mali uz balicek doma. Teraz cez Vianocne obdobie to moze trval trosku dlhsie
Maximálne spokojná aj oblecenie super aj veci. Dodanie je tak 10/12 dni ale teraz pred Vinocami to bude trosku trvať.niekedy sa to neaktualizuje tak nestresujte ja si pozriem väčšinou maily kde mi príde potvrdenie o tom že na druhý deň mi to prinesie kuriér 🙂🙂
@ci hej chápem, ale neboj príde to čoskoro
@vanilkovazmrzka to je úplne zbytočné, všetci sú zo shein úplne sfanatizovaní 🙃
@mamickalisticka tak nech si uziju tie toxicke handry, aspon sa nebudu dalej rozmnozovat 👌
@ci cca 10 dni kym pride