Shein - skúsenosti

ci
6. dec 2023

Ahojte máte niekto skúsenosti s týmto internetovým obchodom? Prvý krát som odtiaľ objednávala a od 2 decembra sa to ani nepohlo🤔 koľko reálne je dodacia doba. Ďakujem

gabika8855
6. dec 2023

@ci cca 10 dni kym pride

ninusa221
6. dec 2023

Už veľa krát som spokojná teraz mi prišli svetre a šaty kvalita výborná aj sú nádherne

wishes
6. dec 2023

najviac spokojna 🙂 dodanie do 2 tyzdnov

blondinka95
6. dec 2023

@ci neaktulizuje sa to stále keď to opustí ktajinu, možno zajtra alebo tak tam budeš mať že je to na Slovensku

ci
autor
6. dec 2023

@blondinka95 aha taak lebo som sa už zľakla normálne 🫣😂 nikdy som s takých obchodov neobjednavala preto sa pýtam lebo mi bolo čudné že dnes už 6 a nič. Objednávala som 25

majamat
6. dec 2023

vela velakrat som objednavala, balik prisiel vacsinou do 12dni, vynimocne o par dni dlhsie. vzdybez problemov.

tam vzd yukazúje dlhsie takto, ez sa to nehybe a potoms a to rozbehne, no vd
sak asi toho maju vela. aj takje to fajn tempo,a kym idu.

jablkovastrudla
6. dec 2023

Raz som objednala malemu Pokemon plysaka a prisiel skor ako mal, mal tam napisane 10 dni a prisiel asi za 8 dni. Viem ze ked som to cez den pozerala tak to bolo stale v preprave a ked som prisla domov tak sme mali uz balicek doma. Teraz cez Vianocne obdobie to moze trval trosku dlhsie

anze25
6. dec 2023

Maximálne spokojná aj oblecenie super aj veci. Dodanie je tak 10/12 dni ale teraz pred Vinocami to bude trosku trvať.niekedy sa to neaktualizuje tak nestresujte ja si pozriem väčšinou maily kde mi príde potvrdenie o tom že na druhý deň mi to prinesie kuriér 🙂🙂

blondinka95
6. dec 2023

@ci hej chápem, ale neboj príde to čoskoro

mamickalisticka
6. dec 2023

@vanilkovazmrzka to je úplne zbytočné, všetci sú zo shein úplne sfanatizovaní 🙃

vanilkovazmrzka
6. dec 2023

@mamickalisticka tak nech si uziju tie toxicke handry, aspon sa nebudu dalej rozmnozovat 👌

madeline1
7. dec 2023

@ci objednala si to 25.11., tak uz coskoro to pride, dodacia lehota je tak desat dni od objednania...

madeline1
7. dec 2023

@anze25 za mna taktiez velka spokojnost, krasne veci, aj kvalitne a nie len oblecko, ale cokolvek do bytu, aj elektronika a kozmetika