Da sa pozriet kde mam objednávku a kedy cca pride?
Ďakujem
Ja som objednala dvakrát a v oboch pripadoch prišlo na 10.deň kuriérom
mne najskor chodil za 10-11 dni, no v poslednej dobe 15-16dni.
Mne sa to na ich stránke napr vôbec neupdatovalo tak som myslela že ešte sa načakám a nakoniec mi balík došiel za 7 dní a to som si toho objednávala dosť😅
@ninusa221 na apke kde máš objednávku tam ti neaktualizujú denne, ale mala by si tam mat číslo objednávky a ja to dávam do DPD a stadiaľ pozorujem. Posledná objednávka mi prišla za 5 dní, max co som čakala 11 dní
@stellarstar chodi ti cez DPD? mne chodia rozni prepravcovia. nikdy neviem kto pride. neikedy pozriem na sheine, ukazuje mi, ze balik je niekde a zrazu v ten den mi zavola kurier, ze mi chce dorucit balik.
@stellarstar kukala som cez DPD nieje to tam 24 som objednavala dufam že mi to pride do pondelka lebo utorok odlietame na dovolenku🫠
@majamat áno mne DPD nosí, to je to blbé že nikdy nevieš kedy príde. Dajú tam dátum že od do a vždy príde skorej. Teraz naposledy čo mi to došlo do 5 dní som bola normálne v šoku že tak rýchlo. Mohli by to nejak lepšie upraviť urobiť
@ninusa221 držím palce nech ti to príde skorej 🙏
@stellarstar ďakujem predtym mi prišlo za 8 dní dufam že aj teraz to pride aspon do pondelka..😁
@ninusa221 môžem sa opýtať kedy vám to nakoniec prišlo lebo mne to rovnako ukazuje
@ninusa221 malo by sa to dať prostredníctvom linku, ktorý ti poslali v maily