Dobrý deň nakupuje niekto cez túto stránku, má niekto skúsenosti s kvalitou oblečenia, aká je dodacia lehota ďakujem.
Ja mám skôr zlú skúsenosť. Ale objednávala som len raz. Prišli to rýchlo to áno, veľkosti viac menej sedeli, veci vyzerali ako na obrázku ale materiál totálna umelina, nepohodlné, len som mala pocit, že sa v tom celá sparím. 3/4 vecí neprežili prvé pranie.
@ms_green Ja by som objednávala len bavlnu
@a_alexandra_a vieš čo, jednak ju tam ťažko nájsť, a aj keď, tak co bolo údajne 100% bavlna ti viem bez odborného rozboru povedať ze na 100% to 100% bavlna nebola 😬
@a_alexandra_a Nepamätám sa úprimne ale keď som ja objednávala (2-3 roky dozadu) tak tam podľa mňa údaje o tom aký je to materiál vôbec neboli.
@haley7897 jasné, tak tam sa treba riadne hrabať, aby si niečo našla 😀 ja mám zatiaľ dobrú skúsenosť, možno som mala šťastie, ale ja som objednávala cez PNku, tak som mala habadej času 😀
@ms_green teraz našťastie sú 🙂 aj si vieš vo filtri nastaviť aký materiál chceš
@a_alexandra_a Tak aspoň v niečom sa to polepšilo 😀
Mam saty 2, jedne pre dceru,teplaky a tricka. Za mna spokojnost
@a_alexandra_a ja som objednavala len raz a ziadne zo šiat co boli pre mňa niesu nositelne. Objednala som aj pre dcéru a tie jej aspoň sedia relatívne ok a jej je materiál jedno tak ich trochu ponosi. Ja nemôžem v robote vyzerať ako joke 🙈😂
Zaujalo ma ze si písala, že si objednala plavky. Dcére sa páčili nejaké celotelove (burkiny style), ale zatiaľ som sa neodvážila ich objednať. Potrebuje ich len na týždeň na plavecký, takže by nemuseli byť ultra kvalita, ale zase sa bojím dvoch vecí: ci nebudú priehľadné a potom šitia keďže majú zips aby sa niekde neodparal 🙈
Ako si bola spokojná s ich sitim a materiálom na plavkách?
@haley7897 Pofotím ti keď prídem z práce 🙂
Plavky su dobre tam aj riflovina makka dobra, ale saty a bluzky cista katastrofa umelina hrozna
@haley7897 takto nejako vyzerajú plavky. Nepresvitaju vobec, majú výstuž v košíkoch,ktorá je vyberateľná, fotila som aj prešitie, aby si videla
@a_alexandra_a oh jeej ďakujem ❤️
Plavky vyzerajú solídne. Takže aspoň s umelinou vedia robiť 🙈 pôjdem jej ich teda objednať, nie úplne sa mi chce platiť 40-50£ za plavky ktoré bude mať na týždeň 😬
10 dní, príde kuriérom, ja mám skúsenosť, že prišli pekné veci, objednávala som šaty aj plavky, všetko pekne jednotlivo zabalené, dobre ušité, netrčali nitky