Shein - kontaktné šošovky

carolinaherr
7. nov 2024

Ahojte kúpila som si zo SHEIN kontaktné sosovky už ich niekto mal ? Skúsila som si ich ale oči ma vôbec nepálili ani nesvrbeli ani som necítila že vôbec niečo mám v oku , ale mala som to len 10 min , skúšal to už niekto aj dlhodobejšie ?

rozculena
7. nov 2024

už si niekedy mala šošovky?

carolinaherr
autor
7. nov 2024

@rozculena Ano z normalnych slovenských stránok alebo priamo v obchode ale z nich ma rezalo v očiach skúsila som toto a nič

sisa_s
7. nov 2024

V zivote by som si do oka nedala sosovky zo shein preboha..to ti pisem ako ocna lekarka..ak nechces prist o zrak, vyhod ich a kup si kvalitne a testovane z nasho trhu, niekedy treba poskusat viac znaciek

ratka800
7. nov 2024

@carolinaherr no neviem či by som to kupovala z tade. Podľa mňa očný lekár ti vie hádam povedať poprípade pomôcť čo ďalej nie?

carolinaherr
autor
7. nov 2024

@sisa_s ale to sú farebne a budem mať ich len pár hodín aj to mi môže uškodiť ? Ja ich hneď potom vyhodim len na jednu oslavu som to chcela

sisa_s
8. nov 2024

@carolinaherr samozrejme, ze moze uskodit, vred na rohovke vznikne aj za kratku dobu a dlho sa hoji, niekedy s nasledkami

lindayaaa
8. nov 2024

@carolinaherr preboha nekupuj to! Rezali ta kvôli tomu ze každé oko je inej veľkosti. Musis zájsť k oftamologovi nech ti zmeria oci a podľa toho si budes vyberať šošovky. To je len náhoda ze si zo shein objednala rozmer ltory je tebe vyhovujúci. Hrozí ti zápal a kadeco ine. Nieje to sranda. Ja nosim šošovky uz 10 rokov a môj rozmer je len jedna značka nic ine. A kupujem z alensy