Shein doručenie

mimusa7778
12. okt 2024

Zdravim znova tu píšem myslíte že mi shein stíha prísť do piatku ak som to správne pochopila môj balík je v Holandsku naozaj to urgentne potrebujem vážim si každú odpoveď dakujeeeem

janai1
12. okt 2024

@mimusa7778 aj keď sa to tu ešte 10x opýtaš tak nikto nemá krištáľovu guľu

stellarstar
12. okt 2024

Skus sa opýtať zajtra

mimusa7778
autor
12. okt 2024

@stellarstar ja som zo sheinu objednávala iba dvakrát a videla som že mi tam píše niečo nové tak som myslela že to asi niečo môže znamenať normálne som sa opýtala a vy mi na to odpisujete takto

mimusa7778
autor
12. okt 2024

@janai1 opýtala som sa druhý krát len z dôvodu že som videla zmenu nemuseli ste mi na to odpísať ak vám to prišlo nejakú hlúpe ospravedlňujem sa

stellarstar
12. okt 2024

@mimusa7778 keď si sa pýtala 1x sme ti dali odpovede že príde, keď sa dnes pýtaš zas to isté si fakt myslíš ze sa to zmení? Myslíš sa naozaj že ti príde skorej? Oni väčšinou dodržiavajú čas dodania. Jedine pred Vianocami majú toho veľa vtedy potrvá viac. Obj už roky u nich

stellarstar
12. okt 2024

@mimusa7778 a treba čítať aj to co sa zmenilo, to znamená ze už je na sk a možno ti už príde aj v PO či v UT

mimusa7778
autor
12. okt 2024

@stellarstar ďakujem krásne len toto som chcela vedieť lebo tuším to nad tým čo je napísané Mastricht je tuším Holandsko takže preto som písala lebo neviem ako dlho by to trvalo z Holandska

stellarstar
12. okt 2024

@mimusa7778 mne vždy píšu ze Maďarsko a neviem prečo píšu Maďarsko keď ja žijem v AT ale do tých 2-3 d mi vždy prišlo

stellarstar
12. okt 2024

Pozri si moje posledné z augusta. Tiez mi písalo hollandsko a neviem prečo píše Viedeň keď tam vôbec nežijem

mimusa7778
autor
12. okt 2024

@stellarstar ďakujem krásne to ma upokojilo lebo nikdy predtým som nevidela žeby tam bolo Holandsko ale hádam to ten pondelok utorok príde

mimusa7778
autor
14. okt 2024

@stellarstar stále mi tam bohužiaľ píše že je balík v nizozemsku takže mám pocit že to ozaj do toho piatku nestihne prísť 🙁 neviem čo mám teraz robiť topánky aj šaty som objednala zo sheinu ak to nepríde tak naozaj neviem čo si na tú svadbu oblečiem

stellarstar
14. okt 2024

@mimusa7778 ved je len ešte pondelok 🙈 oni to neaktualizujú každý deň

mimusa7778
autor
14. okt 2024

@stellarstar len ak to mám naozaj v tom nizozemsku ako tam píše tak si myslím že ani do toho piatku to nestíha prísť som z toho už na nervy každých 5 minút kontrolujem zmenu

stellarstar
14. okt 2024

@mimusa7778 každých 5 m nekontroluj lebo oni to tak neaktualizuju a určite jen na sk a nie na ninozemsku. Ja nvm prečo oni furt píšu inú krajinu. Ved vid môj screen mne že do Viedne ja tam vôbec nebývam

klotildabazarik
14. okt 2024

@mimusa7778 ano mas v to v Holandsku

mimusa7778
autor
14. okt 2024

@klotildabazarik nevieš ako dlho by to trvalo kým by to prišlo ?

mimusa7778
autor
14. okt 2024

@stellarstar tak dúfam že je naozaj na sk lebo mi slečna teraz napísala že je naozaj v Holandsku tak hádam to tak nieje , ja by som to ani tak neriešila že kedy príde ten balík lenže ja pre mňa naozaj urgentný na ten piatok

stellarstar
14. okt 2024

@mimusa7778 mne vždy píšu ze je v NL ci HU a ptm po 2 - 3 d mi príde od DPD správa že v ten a v ten deň príde

mimusa7778
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz