Seriál The Office

30. aug 2022

Ahojte.
Téma na odľahčenie... Videla som kopec dobrý hodnotení na The Office, meme, kolega je z toho paf a pozerá to dookola atď. Dala som tomu šancu, pozrela som si pár častí, ale ten humor mi často prišiel taký trápny, že som sa za Stevena Carella cítila blbo 😂😂 a to ako sa tá kamera otravne kyvká, ako do nej herci pozerajú a celkovo ako je to natočené ma dosť vytáčalo. Nie som žiaden filmový fajnšmeker, mňa bavila aj hovadina ako Superstore, Never have I ever a Good Place 😁

Prosím vás vy čo ten seriál máte radi, povedzte mi čo sa vám na ňom páči, prečo si ho pozriete aj viackrát a čo mi uniká 😂

Ďakujem pekne.

pupavapampeliska
30. aug 2022

treba pretrpieť (alebo úplne vynechať) prvú sériu, potom je to super... a potom posledné série zasa horšie 😅

cyberk
30. aug 2022

tak tak treba sa prekonat a kuknut viac serii a potom si zvyknes :D mne sa to tiez zo zaciatku nepacilo ani humor, ani kamera, ani to, ze hovoria do kamery :D ...
keby to nekukam s manzelom, asi to zabalim po par castiach :DD

gumkac19
30. aug 2022

Začali sme s manželom pozerať, sme na 5 na sérii a stále sa pýtam, kedy to má byť akože super....miestami sa zasmejeme, ale väčšinou sme zhrození a rozmýšľam potom, že naozaj niekde takí ľudia existujú 🙈

mayra666
30. aug 2022

Presne som to minule zapla a absolútne ma to nechytilo. Úplne som to len pretrpela pozerať a nakoniec som sa rozhodla,.že to nechám tak.

kisskiss
30. aug 2022

Veď to je podstata, že Michael Scott je totálne trápny debil a od toho sa odvíjajú skoro všetky situácie. A ono je to točené ako mockumentary sitcom, cize fejkový dokument, schválne bez smiechu, bez divákov, to približovanie kamery na tie tváre je práve robí svoje v tých vtipných situáciách. Ja neviem, mne sa to strašne páčilo, zo začiatku som bola tiež, že wtf ale potom som si zvykla na ten iný štýl a teraz som to už videla 2x :D na ten mockumentary štýl som si zvykla už pri Modern Family, najprv mi bolo z tej kamery až fyzicky nevoľno, ale nakoniec tiež uz 2x som si to stihla pozrieť.
Chcem sa len ešte spýtať, tí, ktorým sa nepáči The Office a nezdá sa vtipné, pozeráte to po anglicky? Lebo s dabingom alebo titulkami si to neviem predstaviť, že by to bolo vtipné @gumkac19 @cyberk

cyberk
30. aug 2022

@kisskiss mne sa to paci 🙂 mne to len na zaciatku prislo trapne ... inak na tu kameru som si tiez zvykla z modern family :DD a ja vsetky serialy kukam po anglicky bez tituliek... :P

autor
30. aug 2022

@kisskiss jasné že po anglicky, mne už teraz po čase väčšina dabingov príde dosť nepodarených 😂😂 je to o zvyku

becca234
30. aug 2022

Za mňa je the office jeden z najlepších seriálov ever 🙏🏻 Treba však mať na vedomí tieto veci: je to starší seriál, a preto kvalita samotného vizuálneho zážitku nie je taká, ako keď pozeráme dnešné…dalšia vec je prízemný humor, prvé 3-4 diely som sama vahala či to budem pozerať alebo nie, prišlo mi to trochu trápne 😀 ale! Keď človek pochopí svojské správanie každej postavy, namotá sa 😀 priateľ tomu tiež nedával šancu, nakoniec sme videli všetko dokonca 2x 😊 diely na seba pekne nadväzujú a príbeh sám o sebe je veľmi pekný..nejeden deň mi to zlepšilo náladu..a ku komentáru vyššie, pozerali sme to po anglicky s titulkami ! Po česky sme vyskúšali raz a mali sme dost 🙈

anavixy
30. aug 2022

Skus Parks and recreation 😄 to je kusticek podobne a podla mna perfektne 😄
The office urcite nie je pre beznych divakov ako napr tie ostatne co si spomenula, ale nie nadarmo to ma take vysoke hodnotenie 🙂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
u2jana
30. aug 2022

…. videla som to davno, na materskej.
Dost mi to pomohlo pri navrate do prace 😃
Aj tu sef trieska take debiliny, sa obcas cudujem, ze tu nie je skryta kamera.

Inak superstore bol tiez super 😃