Ahojte, rada sledujem sestričky ale vobec si nepamätám z minulej série že čo sa stalo medzi Helenou a oliverom. Pohádali sa alebo sa s ním rozišla alebo prečo sa jej teraz chce pomstiť tým trestným oznámením a prečo je taky iný? Viete mi to vysvetlit? 😂
Ja tiež tomu celkom nechápem 🙈lebo ja si len pamätam že boli ok a zrazu ju on obviňuje zo sexuálneho zneužívania 🤷🏽♀️😂
@ninusa221 Tiež si to tak pamätám že to prišlo fakt tak zrazu…
Dievčatá, tiež som si to nepamätala, tak som si musela pozrieť staršie casti 😃
Medzi nimi sa to zacalo kaziť keď mala svadbu ta staršia tehotná sestrička, ked on ju oklamal, ze nepríde na tu svadbu, lebo mu je zle a ide domov a ona ho nacapala v nemocnici s nejakými ľuďmi.
A myslim, ze vtedy sa cosi udialo, ona sa s nim rozisla a on ako pomstu zorganizoval toto 🤦🏼♀️
kocky ja som videla len prvy diel a neviem nejak ma toto vobec nechytilo aj ked teda mozem povedat, ze ma serialy z takehoto nemocnicneho prostredia celkom bavia
@lvula ahaaa už si spomínam, dakujem 😂
Ja si to uz tiez velmi nepamatam ale bolo to nieco o tom ze Helena brala ten vztah vazne a myslela si ze Oliverovi asi na nej zalezi natolko ze sa moze miesat do chodu nemocnice a vsetko riesit. No zjavne to tak nebolo. Tak ho to prestalo asi bavit. 😕