Seriál Sestričky

28. sep 2021

😁 viem, mám ja ale starosti. Ale zažrala som sa do toho seriálu. Neviete, ako to bude pokračovať? Čo Táňa, prežije? A jej dieťa? A čo tá zápletka s riaditeľom? Čo myslíte, ako dopadne?

vanda323
28. sep 2021

Ahoj, mňa práve tento seriál nejak nechytil, mám rada Pána profesora, a na dome Ficim dve tváre Istanbulu a Neželana nevesta a ty nepozerala turecké?

janba
28. sep 2021

Neviem ako to bude pokracovat, ale velmi ma zaujima ako to bude s tym riaditelom, preco to robi a co ma za lubom 🤔

huginko
28. sep 2021

Je to super seriál, vždy sa naň teším. Herecké obsadenie ani lepšie nemohlo byť. Podľa mňa Táňa prežije, aj dieťatko...

abigail88
28. sep 2021

Ja som pozerala dnes časť dopredu na Voyo, ale neviem, či môžem prezradiť :(

luci_ba
28. sep 2021

@abigail88 niee nehovor 🤫

janba
28. sep 2021

Nieee prosiiiiim, ziadne spoilery, lebo vypinam upozornenia 😀

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eriksonka1234
28. sep 2021

@michaela_murinova podľa mňa je zas skvelá a vôbec nie je škaredá, len to nie je prototyp tej krásavice, za ktorou muži saleju

huginko
28. sep 2021

@michaela_murinova škaredá? No to teda vôbec nie je... Symposka

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariska1989
28. sep 2021

@abigail88 tiež som pozrela 🥺😭

lula313
28. sep 2021

@michaela_murinova Dana košická má 55 rokov, k svojmu veku vyzerá dobre. Mne sa paci len Svarinska😊ale tak to má byt, keby vyzerali všetky ako playmate, ták robia modelky a nie sestričky😀

0silvia0
29. sep 2021

@michaela_murinova myslim, ze sa ti skor nepacia starsie zeny🤪... tak hraju svoje role a bezne sestricky nie su automaticky krasavice. Mne sa zasa fyzicky nepaci ta mlada ojasena sestricka, herecka neviem ako sa vola...

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
29. sep 2021

@michaela_murinova nie nie, taka mlada blondina tam je novacik, blondina, vlasy v cope

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laila22
29. sep 2021

Môj typ je, že nemocnica pôjde do fúzie a seriál skončí..

iwesska
29. sep 2021

@michaela_murinova A naco to pozeras,ked sa ti tam nikto nepaci? Pozri si "love ostrov" ci ako sa vola ta reality show s vyumelkovanymi pipkami a narcismi, tam su vsetci krasni,aj na farmu len takych vyberaju. Toto je nemocnicny serial a v nemocnici sa nezamestnavaju ludia podla vzhladu. Co tam mali 5 pipiek 90-60-90 s napichanymi perami? To by bolo fakt uveritelne. Aj ten novy zachranar mi tam preto nesedi - dalsia pekna tvaricka pre Kristinu. To je fakt tazke hadat,co sa medzi nimi stane😅

momi1_1
29. sep 2021

@laila22 prečo myslíš?

danjeliiik
29. sep 2021

@abigail88 prosím mne môžeš do správy 😊😉

janinah
29. sep 2021

Včera som videla jednu časť.po odbornej stránke sa len smejem ako je to odtrhnuté od reality.

maminkasisa
29. sep 2021

@iwesska no ja dufam, ze sa medzi nimi nic nestane, stale pekne rozprava o manzelke a dietati... ci som naivna?

bona69
29. sep 2021

No videla som diel dopredu a je to na vreckovky, aspoň pre mňa

alzbeta311
29. sep 2021

Nemyslíte si, že to zlo medzi Helenou a riaditeľom robí len ta sekretárka?? Keď riaditeľ hovoril, že mu sekretarka povedala ako Helena vykrikovala na chodbe, že ho zničí

autor
29. sep 2021

@bona69 no veď napíš, čo bude 😌

jaskolka
29. sep 2021

Pozerám ho, celkom sa mi páči. Najsympatickejsia mi je Táňa, aj ako herečka aj ako "sestrička".A najmenej mi "sedí" Jana, pripadá mi ako rozmaznana slečinka.

mariska1989
29. sep 2021

Ona operáciu prežije .ale musia urobiť cisársky zvyšok si môžeš domyslieť ale je to na 😭🤧🧻

autor
29. sep 2021
bona69
29. sep 2021

Niektoré dievčatá to nechcú vedieť dopredu, tak im nechcem pokaziť dojem z pozerania 😉 môžem ti napísať do ip ak chceš.
Inak dievčatá Ak máte po stlačení červeného tlačítka telke Markíza plus tam je už diel dopredu Tak skúste sa pozrieť