Neviete,kde sa da pozriet tento serial? Je v cestine alebo len s titulkami?
Baby pozerate niekto tenyo serial? Okrem toho,ze hlavny hrdina je neskutocne bozsky,neviem sa nanho vynadivat. Preboha ma ten serial nejake stabilno? Zboznujem tu dvojicu no uz nevladzem z tych zapletiek. Preco musia byt turecke serialy tak zapletene.
Ja mam stiahnutu aplikáciu andalib a tam to je po slovensky, zatiaľ 16 casti
@simonah73 mne to tam nechce prehrať.. alebo ani neviem ako na to.. :(
@simonah73 ahoj. Pozerala si cez tento link? Bola si zaregistrovana?Plati sa?kolko.pls? Dakujem moc
@cikitka123 ja pozeram vela serialov cez ten link. som zaregistrovana a jednorazovy poplatok bol 20e. odvtedy nikto ziadne dalsie peniaze nechcel. viem si oznacit oblubene serialy, tym padom mi potom chodia aj upozornenia ze boli pridane dalsie nove diely alebo ze boli pridane titulky ci dabing k dielom a tiez si viem jednotlive diely, ktore som uz videla oznacit ako prezrete. ale kamoska sa zo zaciatku neregistrovala a pozerala tiez len asi tam nemala niektore funkcie. aj ked teraz pozeram sultana cez voyo, kedze vela dielov som si tu spominaneho serialu pozrela v originaly, takze viem ako to cele skonci tak si pockam kym dopozeram toto (este asi 80 dielov) a potom si to pustim cez voyo pekne za sebou. ja to totiz pozeram, resp pocuvam pri praci (mam male okienko v casti monitoru).
@timpanku treba sa len prekliatie cez reklamy.. asi 5x a potom.to pôjde 🙂
@janinka2306 alebo zaplatit jednorazovo 20e a tiez to pojde. 🙂
@simonah73 prosim ta po 28 idu krasne za sebou casti a od 29 ide akoby o niekolko casti dopredu,.. aj vam to tak nabehlo?
@simonah73 vobec to nedadvazuje na seba ?
@bambulka1105 podla mna to nadvazuje.
@simonah73 ked pozeram so svk dabingom tak len po 28 a od 29 uz je to bez a nenadvazuje musim sa vratiti naspat na 13epizodu ale po turecky s ceskymi titulkami a potom uz to ide
Baby prosím vás, neviem sa dopátrať k druhej sérii online🥺 videla som kúsok videá, kde Eda zomrela už po tom ako mali druhé dieťa a teraz z toho saliem😢 naozaj zomrie, neviete?
@lusy1507 1. Séria je po 39.cast a 2.seria po 52. časť.. čo.som.sa dočítala.. viac častí niet
@lusy1507 hm, neviem ci to bolo v tomto, ale niekde som zachytila, ze zena telefonovala s priatelom, medzitym bolo pocut ako auto do niekoho narazilo, telefon sa odmlcal, chlap letel do nemocnice kde videl ako prevazaju niekoho zakryteho, len vlasy boli vidno, tak zacal plakat. a teraz ako to pisem som si zmyslela, ze to bol Engin a to si myslel ze bola Piril a ona tam len pomahala pri tej nehode, ale kedze uz bola tehotna tak ju aj napriek jej nesuhlasu zobrali na prehliadku. inak ta zakryta bola uplne cudzia zena.
@lusy1507 ahoj, Eda nezomrie.....to,čo si videla, je ukážka z ukončenia seriálu ale podľa iného scenára, oni menili scenáristov....ľudia na to ale zle reagovali, tak to zmenili....
https://sledujserialy.io/serial/sen-cal-kapımı ale otitulkovanych je zatial len prvych 32 dielov. vidim ze je tam 52 dielov ale neviem ci to je cely serial.