Ahojte baby 🙂 nepoznáte nejaký seriál, ktorý je vhodný pre 13 ročné dievča ? 🙂 myslím tým to, že v ňom nebude v každej časti sex a podobné veci . Ak by ste vedeli, boli by sme vdační 🙂 Dakujem
Alexa & Katie 🙂
@hipuska to vážne by 13 ročná pozerala? lebo mám presne dcéru v tomto veku a myslím že je to už seriál mimo nej ...
@deti95060810 páčila by sa jej možno novšia verzia, je napr.na Netflixe, Anne with an E. Odporúčam 😊
@ivaa_ julie and the phantoms
Ste úžasné❤️🙂 ďakujem , práve som jej hovorila o tej Anne a že ju presne zaujala tá nová verzia 🙂
@ivaa_ Ak môžem upozorniť, nová verzia Anne na Netflixe je dosť drsná. Žiadna rozprávka pre deti. Je to vykreslené veľmi dobovo realisticky. Spomína sa tam aj týranie detí, v druhej sérii sa stane aj vražda, v tretej sérii sú zobrazené indiánske "školy". Rozhodne neodporúčam pre dieťa.
@ivaa_ odporúčam Kde bolo, tam bolo. Naozaj dobrý seriál podľa mňa.
Gilmore Girls
@sisa3000 tak ta nova verzia Anny sa u nas nikomu nepacila... Annu mame radi vsetci, ci uz ako knihu alebo ten stary serial. Ale tuto novu verziu sme pri druhej casti vypli. A to uz ma najmladsia dcera 16.
The worst Witch na Netflixe, možno. Mňa to bavilo a to mám cez 30 😂
@ivaa_ Serial Odysea. Je to uz starši serial, ale ja som ho žrala. https://www.csfd.cz/film/129385-odyssea/recenze/
Zase je otazne či to bude bavit dnešného tínedžera, ale vyskusat môžeš.
@mirage Myslím, že pri týchto témach v takomto prípade dosť záleží od podania. Tento seriál ide prudko na city. Pri vykresľovaní tých horších častí kanadských dejín to veru nie je príjemné pozeranie. Iste, sú to témy, o ktorých treba hovoriť. Ale osobne by som ich týmto seriálom deťom nepribližovala. To je všetko 🙂
@ivaa_ anna zo zeleneho domu