Baby, ktoré to sledujete, vie mi niekto v rýchlosti popísať, o co tam ide? Náhodou som na to teraz prepla a celkom ma to zaujalo, ale čo sa dialo predtým? Pred vraždou Rosinskeho? A tie ženy, čo ukazujú? Prosím, len tie, co to sledujete. Vďaka ♥️♥️♥️
@dadis Ja som len chcela byť v obraze. Na voyo to je na dlho... Možno najbližšie dni kuknem, ale teraz som zvedavá.
Je to zamotane.pustila.si si posledny diel.. isli na rande zobudila sa znasilnena.on tvrdil ze ju neznasilnil ona ze ano takto sa natahovali policajti moc nezistili al3 postupne sa ukazalo ze je to zmrd spravil.to lebo ju nadrogoval a nebola sama bolo ich viac asi 18.kazdu si natacal.okolo toho je este par vedlajsich postav nejaky byvaly setra neverna.. pozri si to cele... mne sa.to.pacilo
https://www.csfd.cz/film/1309470-klamstvo/galerie/
pozri epizódy...prečítaj
Aj ja som to teraz zapla,a pozrela celé..par krat som sledovala..ale vzdy tak 10min...takže rovnako sa v tom strácam 🤪 Tak sa tu pripnem 😉
Ahoj,ja som to videla už celé v origináli - slovenská verzia je doslova tá istá - takže už aj viem ako to skončí a jednoznačne Ti odporúčam si to pozrieť od začiatku 🙂
No ale ide o to,že hlavné postavy boli na začiatku na rande,po ktorom ho ona obvinila, že ju znásilnil,čo odmietal. Snažila sa to dokázať,ja sa jej to na konci série podarilo a jeho našli mŕtveho- tak sa končí prvá séria,začala druhá, kde ju obvinili z jeho vraždy.
Vďaka baby, tak mam co robiť po veceroch, keď uložím deti spat 😁 idem pozrieť, videla som dnes prvú časť, čo-to som prečítala, a som zvedavá, kto ho zabil. A ako sa poznám, keď začnem pozerať, pozriem nakoniec dopredu všetko 🤦♀️
Aj ja chcem vedieť 😲
Určite,aj Tebe poslať autorka? Nechceš si ešte pozrieť pár častí? 😁
@rebeca89 áno, zvedavosť je silnejšia 😁 píšem Ti IP 😘
@rebeca89 aj ja som strašne zvedavá,kto ho zabil 🫣,aj keď svoje tip mám, no zvedavosť je silnejšia. Ak máš čas, napíš aj mne 🙂
Dievčatá, strácam prehľad, prosím- ktorá chcete vedieť, napíšte mi do správy 😉Aj keď ja odporúčam užiť si to postupne 🙂
@rebeca89 aj ja si prosim do spravy kto ho zabil 😅😅
Pozri si vsetky diely na Voyo..