Sledujete tento serial...kto klame, ja uz ani tej Laure neverim 🙃? Ake su vase hypotezy...
Dopozerať, už len tri časti, keď sa nemýlim. Koniec zaujímavý 🙂
no to neviem, ale však sú 2 série či som zle pochopila?
hej celkom fajn, aj keď poniektoré scény poriadne pritiahnuté za vlasy... napr. keď ho Laura opitá uniesla.... a zviazala...
@deti95060810 no veď áno, ale už ide druhá séria.
Ja si myslim ci mastalira nezabila ta vojacka, partnerka tej inspektorky. Ale aj tie Laurine uskrnky, neviem, som zvedava na zaver velmi
@deti95060810 ona nebola opitá, len sa tak tvárila
ta vojačka ho nezabila 🙂
@laila22 asi to bude vedieť táto kočka...tosomja
@laila22 ja by som to tiez chcela vediet ale odolam, budem este par tyzdnov hadat a tipovat, ale citala som niekde ze zaver je trochu sklamanim to rozuzlenie...
Ja som neodolala, ale nevadí, určite si to pozriem. Páči sa mi ten seriál. Môj typ nebol správny.. 🙂
@laila22 Napíš aj mne prosím. Ďakujem.
Tak ako píšeš, to rozuzlenie je trošku sklamaním, ale to budeš vedieť prečo, keď dopozeraš
@tosomja aj mne , prosim, posli, lebo ma klepne... este to aj tera na velkonocny pondelok nepojde, tak mam 2 tyzdne riadeny abstak...😵💫🤣
@tosomja vopred dakujem...💜
Tiež som sa pekne namotala dokonca som si chcela včera pozrieť skôr ďalší diel na Voyo ešte, že mi to nešlo🙂
nakoniec ho zabije syn nie?ale nechcem vedieť nechám sa prekvapiť.Ja som chvíľkami odbiehala viete niektorá čo mal ale kšefty s Kostelnym?keď hovoril, že môže sedieť v druhej cele s ním, keď mu nepomôže.
Napisete aj mne do spravy, kto ho zabil, dakujem
Baby, toto je na wikipédii: Klamstvo je slovenský dramatický seriál TV Markíza. Ide o adaptáciu britského seriálu Liar z roku 2017.
Ak si dáte vyhľadať do googlu seriál "liar" tak sa dozviete kto je vrahom. Nájdete aj dej jednotlivých častí.
Je to super seriál...