Ahojte, mate niekto skúsenosť s nákupom so stránky Sanitino.sk … chceli by sme odtial umývadla objednať. Majú tam dobre ceny…Ďakujem .
Aj ja som odtial objednavala spokojnost...👍
Vsetko ok
Absolútne otrasné služby.
Objednali sme si tovar od dodávateľa Sapho, ktorý mal zatvorené sklady do 20.1.
Časť nám prišla od iného dodávateľa týždeň po otvorení skladov.
Objednávka zo Sanitina ani po mesiaci stále nič. Každý týždeň pošlú, že už na ten ďalší to dodajú a stále nič. Teraz napísali, lebo už čakáme na tovar vyše 2 mesiacov, že tovar im dodávateľ vraj konečne zaslal, ale teraz ho idú reklamovať, lebo tam bolo poškodenie a to potrvá ďalšie 2 týždne!!!! V dobe, kedy kuriérov viete otočiť tovar od výrobcu do 2 dní - 2 týždne, kým to vrátia a naskladnia nový.
Vybrali sme si tento e-shop, lebo ponúkali 10% zľavu na nové batérie, ale keby sme vedeli, čo nás s nimi čaká, v živote by sme si odtiaľ nič neobjednali!!!
Ahojte. Našla som na eshope nejaké veci, čo by som chcela objednať. Chcem sa len informovať, ako je to teda s tým dodaním a dodacími lehotami. Radšej by som takto všetko z jedného obchodu naraz, nech mi nemusím čakať na viacerých kuriérov.
@dzupi898 ak reagujes na ten posledny prispevok, tak si myslim, ze to je skor nejaka nestastna nahoda. ja som odtialto uz viackrat objednavala a ani raz nebol ziaden problem s dodanim 😉
@dzupi898 Ahojte... nakoniec dodali, ale teda načakali sme sa riadne. Chyba bola aj na strane výrobcu, lebo sťahovali sklady... ale aj Sanitino mi prišlo nedostatočne flexibilné - tovar som objednávala v mojom prípade od toho istého výrobcu cez viacerých dodávateľov a od tých druhých mi prišiel o mesiac a pol skôr!!! Čo je citeľné najmä ak čakáte na dodanie "ako na kríž" s rozbúranou kúpeľňou.. tak závisí možno aj od toho ako to "tlačí" 😉
@dzupi898 Ahoj. My sme z eshopu Sanitino objednávali viackrát a fakt rôzne veci a teda nestalo sa nám ani raz, že by sme čakali dlho, že by bola dodacia lehota dlhšia, ako bolo uvedené. Treba si to pozrieť ešte predtým, ako objednáš, alebo kľudne napíš mail a informuj sa 🙂 Prerábate, alebo sa ešte len chystáte?
Vďaka za reakcie dievčatá. No ja som pozerala, že to dodanie sa pri niektorých produktoch absolútne líši. Našla som aj také, že 180 dní, inde je to 14 dní, niektoré odosielajú okamžite. To som si pozrela. Plánujeme teraz na jeseň prerábať, tak aby som vedela, že či už aj to treba všetko rozplánovať a poobjednávať, alebo máme ešte čas chvíľu.
@dzupi898 toto som tiez zaregistrovala. ale tak ked je uvedena takato informacia a ty vies, ze potrebujes hned, alebo proste v blizkej dobe ten tovar, tak asi, ze ho nebudes objednavat a vyberies taky, co sti aj stihne prist 🙂
@dzupi898 Tak keď ešte len sa chystáte do toho pustiť, tak to máš dosť času na to, aby sa všetko nakúpilo. Napíš si zoznam, čo všetko budete potrebovať a môžeš začať vyberať. Ja robím tak, že si nahádžem košík a potom sa o dva tri dni k tomu vrátim, či som s výberom ok a ak áno, tak objednám.
@valandra26 Veď to je jasné, len som bola zvedavá, ako to funguje normálne v praxi. Vieš, podľa nejakých skúseností. Ja už mám akože niečo povyberané, ale vieš ako to je, že človek stále rozmýšľa a prehodnocuje, či to bude ok 😀
@zlatkab2 Zlati, presne tak isto to mám spravené, ale ešte som nedošla k tomu, aby mi tam ostali stále tie isté veci, aby som niečo nemenila sem tam 😀
@dzupi898 viem viem, presne to dobre poznam. ale tak sanitino ma pri niektorych produktoch taku moznost, ze si ho vies premietnut 3D. normalne si nasnimas dajme tomu umyvadlo a tu bateriu, co si zvolis, tak ti ju tam dosadi. je to aj pri inych produktoch, ze si to vies takto zvizualizovat u seba doma.
Už som objednala dievčatá. Ste ma doplašili, tak reku radšej čo sa dá, tak objednám už teraz. Však sa to doma hádam nestratí a môže sa priebežne montovať a robiť. Takto o mesiac už bude hádam všetko hotové.
ahoj @dzupi898. ak sa mozem opytat, tak co si vsetko objednavala. a co dodanie? prislo ti vsetko v jednom baliku alebo na viackrat?
@maminecka266 tak to zalezi hlavne od toho, ze co objednavas, ci sa to do toho jedneho balika vobec vsetko pomesti. ale ak su to len nejake mensie polozky, tak nevidim dovod, preco by mali posielat vsetko zvlast a nie v jednej krabici.
@maminecka266 Balíky mi prišli dva, pretože som viacero vecí kupovala, tak to by bol mega balík, keby to poslali v jednom. Vieš čo, úplne že kadečo tam bolo. A nakoniec nie iba veci do kúpeľne.
ja som skor tak myslela, ze co sa tyka dodania, ci to bolo naraz alebo s nejakym casovym rozostupom 🙂
@maminecka266 Tak to už asi podľa toho, aká je uvedená dostupnosť na stránke pri každom tovare. Sanitino to má fajn uvedené, že vieš rovno, kedy môžeš objednané veci čakať. A podľa toho vieš vlastne aj objednať, že kedy to budeš potrebovať, či hneď alebo až niekedy neskôr 🙂
@maminecka266 Jaj taaaak no aj to prišlo naraz. To som práve celý čas rozmýšľala, že ako to dorazí, ale tak keď všetko, čo som kupovala, bolo dostupné, tak nebol dôvod na to, aby sa niečo omeškalo.
@zlatkab2 teraz maju aj nejake zlavy dokonca. nieco som tam hladala a mi to tak padlo do oka. mozno sa niekomu zide tato info, ak planujete nieco kupovat 🙂
@valandra26 Asi sa pôjdem pozrieť, či niečo nepotrebujeme 😀
Je to ok. Mame odtial 2 kupelne.