Ruža pre nevestu

3. apr 2023

Pozeráte? Čo si o tom myslíte?

moonlight1210
3. apr 2023

Nepozeram.
Z pocuteho som ale pochopila, ze tam zas a znova (ako je v nasich koncinach osvedcene v takychto formatoch) vyberaju psychicky labilnejsie osobnosti, aby bola "zabava".
Tym padom si myslim, ze nic pre mna.

alenamihal
3. apr 2023

Ako sa niektore zeny vedia strapnit a ponizit..ja osobne by som to neurobila..ale o tom je asi show... sem =tam len to kukneme s manzelom,ale on sam povedal " sa necudujem,ze nemaju chlapa" haha

tyrkysova_kobyla
3. apr 2023

Pozerame s kamaratmi pre zabavu, je nam jasne, ze ide o to, aby to bola co najvacsia show, take su tam take typy ludi

vamajka
3. apr 2023

Nepozeram z ukazok vidno, ze to nema uroven. Mily pan ma bordel zadarmo. Strasne co v dnesnej dobe daju do TV.

lizwer
3. apr 2023

Podľa mňa je to veľmi trápne, ako sa tam doslova ponúkajú chlapovi. Nikdy by som sa k takémuto niečomu neznížila.

19mmm71
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
3. apr 2023

Slepacinec

diewcatqoo
3. apr 2023

Ja som minule videla asi 10 min, ked sme boli na navsteve a mali tam zapnutu telku. Normalne som zirala, ze co toto je. Zlati Buckovci 🙂

marcellka32
3. apr 2023

Tam mali dať nejakého chlapa zo show Farmár hľadá ženu, koľké z týchto by sa prihlásili 🤣

simona121627
3. apr 2023

Nudné a primitívne určite to nesledujem len chvíľku mrknem a nestíham sa čudovať

puertorico
3. apr 2023

všetko hrané . mal radšej opakovať farmár hľadá ženu alebo mama ožeň ma 😀

rebeka7501
3. apr 2023

Bohužiaľ to vidím iba cez reklamu. Rozum sa zastavuje nad takýmto formátom programu.
Nechcem nikoho uraziť, no tí čo to sledujú musia mať IQ max 65.

diewcatqoo
3. apr 2023

@marcellka32 keby to bol farmar Stefan, tak to by som si pozrela 🙂

nikky6
3. apr 2023

zachytila som len z ukazok a ak sa mozem vyjadrit - uprimne, je mi zle z tych zien🙂 jedna jedina mozno tam je normalna, ktora nema napichane pery, sprava sa relativne v pohode, neafektovane, no proste katastrofa. nechapem ludi, ktori taketo nieco dokazu pozerat, rozum sa mi zastavuje, otras.

janulka1802
3. apr 2023

@rebeka7501 nechceš nikoho uraziť a vzápätí si to hneď urobila. Ja to napr. nesledujem, lebo také programy nevyhľadávam. Posudzovať niekoho IQ kvôli sledovaniu jednej relácie tiež vypovedá dosť o Tebe. Zamysli sa nad sebou. Poznám x skvelých ľudí a kvôli tomu, že si pozrú túto a podobné trápne relácie, si nedovolím ich označiť ako menej inteligentných.

diaszoky
3. apr 2023

Ano pozeram mylsim si, ze Tomas nieje az taky atraktivny ako si namysla. Kebyze sa ja prihlasim som z takeho muza sklamana. Obetoval bozk Marcele, Petrane a este komu? Na jednej strane nukanie sa je trapne na druhej ze si mysli, ze iba Petrana to s nim mysli vazne lebo sa mu nuka nechapem mu. A dievcata?? Taka Virginia je vraj cerstvo po rozchode no naco sa tam trepala,? Ved na tom rande len trpla len aby ju nepobozkal bola tichcsia zvecsa hovoril len on. Jedina realna zena prenho je tam Mirka a ci im to bude klapat po sou ktovie a ci ju vobec nevyrazi.. inac par bab tam oslovila sama markiza nehlasili sa same. Takze tak . A zeny ktore tam su iba koli sledovanosti: Marcela Niki (aj ked tvrdil, ze syn nieje prenho prekazka,myslim si ze klame sam seba), Terka tu drzia len koli jej rozumnym nazorom vie zhodnotit situaciu… takze moj nazor

pribinak
3. apr 2023

Včera bol v novinách článok ako tato úchvatná relácia deformuje mladucke dievčatá
Psychológ vysvetľoval že vďaka takýmto úchvatným reláciám si mladucke dievčatá myslia a aj cítia že majú hodnotu len keď majú napichaný zobák umele kozy a lacno sa smeju
Že mladucke dievčatá vnímajú svoju hodnotu inak ako dospelé ženy a potom aj mladi chalani si myslia o ženách že sú to lacné slapky ako tie čo vidia v tv

rebeka7501
3. apr 2023

@janulka1802 ja som odpovedala na otázku, a v diskusii si môžem svoj názor vyjadriť. I keď sa s ním nebude niekto stotožňovať 😉

liusa82
3. apr 2023

čím väčší hnoj,tým väčší úspech😀 Všetko je to na jedno kopyto..či už farma,ruža atd

lvulik
3. apr 2023

sranda, že nikto z tu pritomnych vyjadrenych to nepozera ale zazracne maju o tom dost detailny prehlad :D

liusa82
3. apr 2023

@lvulik ja si myslím ako tu niektoré baby spomenuli že stačí vidieť upútavku a človek má dosť.Tým pádom si spraví hned obraz.Mne to tiež na utvorenie názoru stačí🙂

lily14
3. apr 2023

@diaszoky a tá Bea to niečo hrozne je tam pre show

lvulik
3. apr 2023

@liusa82 Neviem, ja ked nieco nepozeram, tak nemam ani potrebu sa k tomu vyjadrovat. A to, ze ma niekto potrebu zhadzovat, odsudzovat, skoro az ponizovat, hovori skor o danej osobe... 🙂 Za mňa dosť primitívny spôsob vyvršovania sa. Veď nech si každý pozerá čo chce, nejakých divákov si to zrejme našlo a autorku asi skutočne nezaujíma, čo si o tom myslia osoby, ktoré sa sem prišli iba vyvŕšiť a dokázať, aké sú ony úžasné dokonalé intelektuálky 🙂

mirka438
3. apr 2023

Minule ma zaseklo pri prepinani, videla som asi 2 minuty. Sedeli tam vsetky spolu, o niecom sa dotahovali, vykrucali tie napichane periska, tie nalepene mihalniciska ... ten afekt, to nieje nic pre mna veru. A on ani podla mna nieje nejaky zazrak aj ked som ho zahliadla len v uputavkach. Moj sa mi paci 100 x viac.

ivette1223
3. apr 2023

Nepozeram to, je to najväčšia sprostost a je mi luto ze pustaju tieto kraviny a kravy do telky, že ženy, omg, skor umeliny...ďakujem pekne ked tie nase mlade pubertiacky zacnu brat príklad z hentych umelin... To tak ma vyzerat zena? Strašne

autor
3. apr 2023

Ja neviem dievčatá, nemyslím si že mám menšie IQ, alebo že som nejaká jednoduchšia/primitívna ale mňa to celkom baví. Je tam jedna čo ma svojím vystupovaním maximálne vytáča ale tak ostatné, čo ja viem.. V pohode..

diaszoky
3. apr 2023

@lily14 ano naco ju tam drzi ked ju realne v zivote nebude chciet nechapem🤦‍♀️🤦‍♀️

diaszoky
3. apr 2023

Aj ja to pozeram a co mam ine pozerat ked nic ine c tv nedavaju dokopy😂

rene007
3. apr 2023

Bolo v 1. Epizóde na Voyo na dve sekundy Diana v svadobných šatách s Tomášom tak asi vyhrala ona, ale osobne si myslím že najviac sa k nemu hodí Virgínia alebo Mirka 😀aj keď určite so žiadnou nechodí, je to len divadlo a cesta ako sa zviditeľniť😀

diaszoky
3. apr 2023

@rene007 vazne?? Ale moze byt ze sa pozabudli a ukazali aj to co nemaju pretoze aj na farme raz v zabere bolo vidno na sekundu ako pil sutaziaci z kelimku od kavy zrejme kavu😀