Ruším si účet na Modrom koníku

28. dec 2023

Ženy ruším si modrý koník, lebo tu je samé zlo na ktoré naozaj zvedavá nie som.
Bude mi účet deaktivovaný hneď?

syslik81
28. dec 2023

ano -zbohom

loliki
28. dec 2023
loliki
28. dec 2023

A s kým sa vlastne lúčime?

loliki
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. dec 2023

@loliki tebe som aj napísala správu, lebo s tebou som si od stedreho dňa písala v komentároch ;)

autor
28. dec 2023

Je tu veľa zla, na miesto koníka využijem čas plnehodnotnejsie, než tu stále v komentároch čítať samé urážanie, ponižovanie slušných ľudí.

loliki
28. dec 2023

Ale ja chcem, aby si zostala.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
grof_monte_christo
28. dec 2023

Napíš aspoň tému, v ktorej ťa vytočili.

mikasa_ackerman
28. dec 2023
nikaeli
28. dec 2023

máme ťa presviedčať, aby si ostala? 🤷🏻‍♀️

juliacenc
28. dec 2023

Vobec sa ti nedivim, tiez to silno zvazujem. Ziadna podpora porozumenie, len zhadzovanie a urazky

martinkatinka
28. dec 2023

👋

madeincssr
28. dec 2023

Praveze ja som si v poslednych dnoch vsimol niektorych tem, kde sa len k teme odpoveda a nie su tam ziadne podryvacne ci utocne prispevky. Az mi to bolo divnô. Zostaaaaň, aby sa tu nestracala "biodiverzita" 😁. 💐

autor
28. dec 2023

@nikaeli určite nečakám na také niečo a už vôbec nie na modrom koniku, kde sú väčšinou iba zákerné ženy 🙂
@juliacenc to je aj ten dôvod prečo som sa tak rozhodla, zvažovala som to dlhšie, ale už je ten čas. Radcsej ten čas využijem rozumnejšie ako na koniku čítať to zlo.

nikaeli
28. dec 2023

tak pa.pa 🙋🏻‍♀️

loliki
28. dec 2023

Stačí to zlé preskočiť, nahlásiť adminovi.

vler
28. dec 2023

Ja si teda nemyslim ze su tu "vacsinou iba zakerne zeny"

autor
28. dec 2023

@jj298 samozrejme že viem, no nechcem tu mať asi ani profil ked sem nebudem chodiť. Tak je rozumné si ho aj deaktivovať, nie ?

autor
28. dec 2023

@vler no samozrejme že nie vždy to tak je, sú tu práveže aj dobre ženy ktoré sú slušne a inteligentné, práve kvôli nim som váhala že tu zostanem. Lenže už sme si vymenili kontakty také, čo sme spolu kecali. Tak o ne neprídem ❤️

loliki
28. dec 2023

Máš pravdu, keby som toľko háčkovala, ako sedím na MK, už by som obháčkovala zemeguľu.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinkatinka
28. dec 2023

Mňa zaujíma, že prečo si nezrušila konto hneď?

autor
28. dec 2023

@jj298 to máš pravdu, len tie ženy s ktorými som v kontakte bola a zaujímajú ma, tak sme si pomenili iné kontakty, ešte čakám na 2 kontakty a môžem účet zrušiť 🙂
Inak máš pravdu, len to si môžem aj cez Google pozrieť bez účtu keď by som náhodou potrebovala niečo také nájsť 🙂

jaond19
28. dec 2023

Odporucam zrusit vsetky socialne siete. Iba jednu je ako kvapka v mori....

autor
28. dec 2023

@jaond19 ja nemám instagram, ani podobne siete. Mame s manželom spoločný fb kde mame iba známych kolegov a rodinu 🙂 to mame skôr iba tak že fotky a videá posielame si. 🙂

10zabka
28. dec 2023

asi som to nepochopila. Však ak chcem odísť, tak odídem. Načo tie anonymné tanečky okolo?

zuzanazu85
28. dec 2023

Náhodou,ja si nemyslím,že sú tu zlé a zákerné ženy. Keď niekto nevie prijať kritiku,nevie brať veci s nadhľadom,nemal by komunikovať na sociálnych sieťach celkovo. Veľa krát tu žienky pomohli, poradili,aj povzbudili 😊.Nie každý sa so svojími problémami ma s kým porozprávať.

loliki
28. dec 2023

@10zabka Aby sme sa stihli rozlúčiť predsa.

10zabka
28. dec 2023

@loliki tak to ste sa mohli aj v ip predsa. My ostatné aj tak nevieme, o koho ide.