Ženy ruším si modrý koník, lebo tu je samé zlo na ktoré naozaj zvedavá nie som.
Bude mi účet deaktivovaný hneď?
A s kým sa vlastne lúčime?
@loliki tebe som aj napísala správu, lebo s tebou som si od stedreho dňa písala v komentároch ;)
Je tu veľa zla, na miesto koníka využijem čas plnehodnotnejsie, než tu stále v komentároch čítať samé urážanie, ponižovanie slušných ľudí.
Ale ja chcem, aby si zostala.
Napíš aspoň tému, v ktorej ťa vytočili.
máme ťa presviedčať, aby si ostala? 🤷🏻♀️
Vobec sa ti nedivim, tiez to silno zvazujem. Ziadna podpora porozumenie, len zhadzovanie a urazky
👋
Praveze ja som si v poslednych dnoch vsimol niektorych tem, kde sa len k teme odpoveda a nie su tam ziadne podryvacne ci utocne prispevky. Az mi to bolo divnô. Zostaaaaň, aby sa tu nestracala "biodiverzita" 😁. 💐
tak pa.pa 🙋🏻♀️
Stačí to zlé preskočiť, nahlásiť adminovi.
Ja si teda nemyslim ze su tu "vacsinou iba zakerne zeny"
@jj298 samozrejme že viem, no nechcem tu mať asi ani profil ked sem nebudem chodiť. Tak je rozumné si ho aj deaktivovať, nie ?
@vler no samozrejme že nie vždy to tak je, sú tu práveže aj dobre ženy ktoré sú slušne a inteligentné, práve kvôli nim som váhala že tu zostanem. Lenže už sme si vymenili kontakty také, čo sme spolu kecali. Tak o ne neprídem ❤️
Máš pravdu, keby som toľko háčkovala, ako sedím na MK, už by som obháčkovala zemeguľu.
Mňa zaujíma, že prečo si nezrušila konto hneď?
@jj298 to máš pravdu, len tie ženy s ktorými som v kontakte bola a zaujímajú ma, tak sme si pomenili iné kontakty, ešte čakám na 2 kontakty a môžem účet zrušiť 🙂
Inak máš pravdu, len to si môžem aj cez Google pozrieť bez účtu keď by som náhodou potrebovala niečo také nájsť 🙂
Odporucam zrusit vsetky socialne siete. Iba jednu je ako kvapka v mori....
@jaond19 ja nemám instagram, ani podobne siete. Mame s manželom spoločný fb kde mame iba známych kolegov a rodinu 🙂 to mame skôr iba tak že fotky a videá posielame si. 🙂
asi som to nepochopila. Však ak chcem odísť, tak odídem. Načo tie anonymné tanečky okolo?
Náhodou,ja si nemyslím,že sú tu zlé a zákerné ženy. Keď niekto nevie prijať kritiku,nevie brať veci s nadhľadom,nemal by komunikovať na sociálnych sieťach celkovo. Veľa krát tu žienky pomohli, poradili,aj povzbudili 😊.Nie každý sa so svojími problémami ma s kým porozprávať.
ano -zbohom