Royal-fashion stránka

lily14
2. dec 2022

Skúsenosti s touto stránkou?

rachel36a
2. dec 2022

Su to poliaci ale v pohode...posledny mesiac som objednavala troje cizmy a vzdy prisli za par dni..

jaond19
2. dec 2022

@lily14 objednavala som 2x (sandale a jesenne cizmy), oboje s tým, ze budu obute len na prilezitost a presne takej kvality aj sú. Obut to parkrat a do koša.

lily14
autor
2. dec 2022

Takže radšej Bonprix? Aj oni sú poliaci či?

jaond19
2. dec 2022

@lily14 bonprix oblecko je fajn (najdu sa vsak aj tam umeliny, treba citat hodnotenie), ale obuv tam tiez nie je bohvieco

andrea_r016
2. dec 2022

ja som si objednala letné sandály jedny na nízkom opatku a druhé na vyššom....na vyssom sa mi po prvom obutý roztrhli tak som pošila ich a stale sa len trhali :D smer kos....druhé držia uvidím čo s nimi spraví pauza ked ich vytiahnem v lete

lily14
autor
2. dec 2022

@jaond19 ja chcem vianočné pyžamo pre celú rodinu

rachel36a
2. dec 2022

@lily14 oblecko som neobjednavala, topanky su takej kvality, ako je cena

grandzero9
2. dec 2022

co sa tyka obuvi, tak to je presne taka kvalita ako aj cena, takze radsej nie. co sa tyka bonprixu, tak tam ja mam zas problem utrafit spravnu velkost, lebo ani podla tych ich tabuliek sa moc podla mna riadit neda

lily14
autor
2. dec 2022

@grandzero9 áno oni majú dosť veľké veci ..vždy objednávam menšie,ale kvalita ok

detskytovar
2. dec 2022

Ja mám dobré skúsenosti s obuvou z Royal-fashion. Dodanie v pohode, nemôžem im nič zlé vytknúť.

macilaci
9. jan 2023

Ahoj. Máte skúsenosti s reklamáciou topánok? Ďakujem.