Dobrý deň
Mám takýto problém. Nedávno som si menila telefónne číslo a potom som si následne vytvorila druhý účet na messengeri len že to chce po mne telefónne číslo a keď som dala to nové tak mi tam píše že to telefónne číslo sa už používa. A na Facebooku mi to dá niekoho cudzieho.
Čo mám robiť
Prosím pomôžte
Skús zvoliť, že si zabudla heslo, zadáš nové telefónne číslo, príde kód v SMS a "obnovíš" si profil naviazaný na to číslo, potom z neho odoberieš číslo a vytvoríš si nový profil.
Môže to byť recyklované číslo, ktoré niekto predtým už používal a po zrušení zabudol odstrániť/zmeniť všade kde sa naň registroval.
@anna947 Tak 10 -15 rokov sa mi stalo, ze som si prenasala cislo z O2 do Orange. A v O2 bolo ponuknute niekomu inemu. Takze ja som pouzivala cislo v Orange a nejaky pan to iste v O2. Ani jeden sme o tom nevedeli, az raz mu volala jeho priatelka, ale zdvihla som to ja, kedze sme mali rovnake cislo. Pan mal celkom problem vysvetlit to priatelke a operatorom aj celkom trvalo,kym to vyriesili. Nemohlo sa tiez stat nieco taketo?
@petrisorkaa keď by to bolo tak, že dvaja máte rovnaké číslo, tak každý hovor jemu aj tebe by zvonil vám obom a kto prý zodvihne ten by ho prijal. Tých čudných hovorov by si mala oveľa viac aj tebe by povedali, že ti volali a zdvihol nejaký pán. To isté aj SMS.
Nemohlo to byť, že si mala napríklad číslo 0940 240 360 a v orange ti ponúkli voľné 0905 240 360 tak si to brala ako prenos len že máš inú predvoľbu?
@maranco Nie nie, jedno cislo mam snad od strednej skoly, v tom to nemohlo byt🙂 Je to uz dost davno, asi skor tych 15 rokov dozadu, nie 10, tak si to presne nepamatam, mozno tam tych cudnych hovorov bolo aj viac, len tato situacia mi ostala v pamati😁
@petrisorkaa Možno áno. A nevieš ako sa to vyriešilo?
@maranco ja dnes riešim situáciu že sa až dnes sa prišlo na to že moje číslo používa aj niekto iný. Toto sa mi stalo prvý krát a fakt sranda to nieje. Riešenie zatiaľ nemá konca
@tatiana149 aj podvodníci používajú že si vyberú ľubovolné číslo a pod ním akože niekomu volajú, ten vidí tvoje číslo a ak zavolá späť zvoní tebe a nie podvodníkom
naši operátori nekontrolujú aké číslo zobrazia ako volajúce či nie je podvrhnuté
@maranco ale mne potvrdili aj menovite kto má moje číslo. Pani nepoznám vôbec
@anna947 A pamätáš si to staré číslo? Skus dať napríklad to.