Remixshop - skúsenosti s vrátením tovaru

katarinanana
28. okt 2023

Dobrý deň. Objednala som si tovar z remixshopu, no pokyny na vrátenie sú dosť chabé, teda neviem čo mám čakať. Má prosím niektorá z Vás skúsenosti s vrátením tovaru z tohto eshopu? Vyplnila som formulár a teraz mám čakať na kuriéra, ktorý po to príde. No neviem napríklad, či dostanem nový adresný štítok alebo nie a ani ďalší postup. Komunikácia s eshopom je slabá.
Budem vďačná za každú reakciu. Ďakujem.

muchotrafka298
28. okt 2023

@katarinanana ja som tam vracala uz davnejsie, mozno dva roky dozadu, tak snad sa to nezmenilo. Zavolala som to SPS ze potrebujem kuriera, vratenie Remixshop /vyplnila som formular na nete/, oni uz vedeli a dosiel pre balik. On mal adresny stitok, jednu cast nalepil na balik a druhu mi dal. Cez to podacie cislo som sledovala zasielku /vratenie ide za tvoje peniaze do Bulharska/. Ked to tam dorazilo, prisiel mi email a dosli mi prachy za 2 tyzdne (zo sumy bolo trhnute to postovne za vratenie).

lusiasali
28. okt 2023

@katarinanana u mna na druhy den po vyplneni formulara zazvonil kurier s vlastnym stitkom ktory nalepil na moj zabaleny balik a viac som neriesila. Pomerne dlho trvalo kym to spracovali ale peniaze mi vratili.

katarinanana
autor
29. okt 2023

Ďakujem 🙂