Ahojte našla som obchod Remix Slovakia ale bojím sa že to bude len nejaka stránka čo vám zoberie peniaze ale tovar nedostanete. Nemáte s ňou nejaké skúsenosti? Ak áno, prišiel tovar poškodený alebo až po dvoch mesiacoch?
remix? su spolahlivi, viac krat som objednavala, len maju priserne vysoke postovne 6 e
Ja mám tiež dobré skúsenosti, seriózny eshop a samozrejme tovar vyzerá niekedy inak ako na foto, ale dá sa v pohode vrátiť, rada tam nakupujem len to spomínané poštovné je vysoké
Ďakujem s dcérou totižto zháňame oblečenie v štýle 70tych rokoch a na tejto stránke toho je naozaj veľa.
@lady083 zdravím, ako dlho trvalo, kým Vám vrátili peniaze? Už to bude týždeň, čo som im vrátila tovar a v aplikácii mi ho stále evidujú len ako prevzatý kuriérom. Žeby to až tak dlho cestovalo, alebo sa niečo pokazilo? 🤔
@lothy nie. Od sumy, ktorú ste zaplatili ešte odčítajú, asi 7€ za vrátenie, hoci ste aj predtým platili poštovné. Pri vrátení tovaru nižšej cenovej hodnoty sa tovar neoplatí vracať.
@veronkavasilova ďakujem za vysvetlenie
@veronkavasilova Mozem sa opytat, kolko trvalo vratenie penazi? Tiez je to uz vyse tyzdna, co mi figuruje v konte "prevzate kurierom". Dakujem.
@feb13 ak si dobre pamätám, tak cca 2 týždne. Asi to predsa posielali až do Chorvátska.
@veronkavasilova Aha, dakujem. Tak zatial nestresujem. 😉
@veronkavasilova Peniaze mi nakoniec prisli az po 3 tyzdnoch, ale vratili aj postovne, lebo jeden tovar mal neuvedenu chybu. 🙂
@feb13 skvelé to rada počujem 🙂 ale ja som rovnako stresovala, že tie peniažky už nikdy neuvidím 😅
S remixom som veľmi spokojná.Je to naozaj seriózny e-shop.Mozem len doporučiť. Tovar vždy prišiel v poriadku.
remishop, tovar prisiel do 10 dni z bulharska ci odkial, bol v pohode s reklamaciou ale nemam skusenosti