Ahojte,je tu niekto kto pozera relaciu na jednotke Damsky klub? Ak ano,ktoru moderatorku(Karin,Andrejka,Sonicka a Ivetka)mate najradsej a prečo? Taka mila tema takto na vecer🙂Tesim sa na odpovede.
Andrea a Soňa. Irituje ma ich čechizmus, stále samé “zrovna”, “rajčiny”, nepozerám to preto často.
Nemam ani jednu dako speci rada, skor ma totalne vytaca Soňa ako sa kolko krat vypytuje ako keby vsetci pri telke boli hlupaci. Raz tam bola daka zienka nieco vyrabala a Sona ukazte toto zariadenie a co to je?
Tavna pistol.
Hmm a to predavaju v dakej specialnej predajni keby si to divacky chceli zakupit?
Nie v specialnej ani nie uz to bezne dostat v obchode hobby market.
Hmmm priznam sa take som este veru nevidela 🙈🙈
Volakedy som to casto pozeravala, ale v poslednej dobe ked na to prepnem tak to dlho nevydrzim pozerat.. Akoby to stratilo stavu, iskru, nove temy.. Uz aj tie moderatorky, ako by ich to nebavilo.. Ale sympaticke su mi vsetky.
Neznašam afektovanú falošnu Majtanovu.Bože ani to nepozeram sem tam nejaký recept a dosť.Aj Malachovska reční ako otrhnuty vagon z vlaku.
@mima1 presne, mne to príde pre niektoré témy ako pre debilkov opisujú
Malachovská má tendenciu skákať do reči (to jej už vytkli neviem či v tom pokračuje), Mullerova mne pripadala vždy prispata, Majtanovu mám rada a tu poslednú prepínam
Mna tento typ umelo a afektovane komunikujucich moderatoriek vytaca. Moja mama to pozera, ale mne to lezie na nervy.
Vela ludi nema rado Banasovu, ale jej komunikacne zrucnosti su na ovela vyssom leveli a vie to. Teda relacie s nou cloveku aj nieco daju.
Ja som si kedysi ráno zapínala Teleráno, teraz mi ide ako podmaz Dámsky klub- ráno ho opakujú. Mne sa to páči, kľudná relácia, zaujímavé témy, o každej sa aj celkom dlho hovorí, nie ako v Teleráne, kde hosť povie dokopy dve vety a už mu skáču do reči, odpovedajú za neho atď.
Zlaté...ja som to nepozerala roky, ale ako som mala teraz COVID tak som 2 dni pozerala.Mna strašne iritovala Iveta ako si stále zmoli prsty, skáče do reči...ale páči sa mi Soňa