Reklamovali ste už knihu na mall.sk? Reklamáciu prijmú až po 14 dňoch. Vrátiť môžem do 14 dní bez udania dôvodu. Ked som reklamovala poškodenú knihu na martinuse tak mi ju nechali a poslali dalšiu. Táto naša má prerezaný obal, myslela som že to je len natiahnutý zle vrchný obal z výroby no ako sa kniha otvára a zatvára sa to odceruje, takže je to prerezané. Ja budem platiť za poštu 2,50 kniha stála 6 eur. ??? Kto už reklamoval alebo vracal
@jaga18 kde je ten návratný formulár,..mne kázali len na balík napísať Vrátenie tovaru a č.objednávky,...dostali sme pin ktorý máme v zásielkovni uviesť , nemáme vypisovať žiaden podací lístok , vetko zaradi obsluha. Aj som rozmýšlala, či aj dovnútra do balíka netreba nejaký návratný formulár,..ale napísali len toto.
https://www.mall.sk/vratenie-tovaru paci sa tu najdes vsetko, co potrebujes vediet
Už som posielala späť do mall.sk. vyplnila som formulár, poslali mi podacie údaje, to som vytlačila a s tým podala. Neplatila som nič a vrátili mi peniaze. Neviem už koľko to trvalo ale bolo to dosť rýchle.