Prosím baby ako reklamovať?? Na jednej topanke vo vnútri sa mi ako keby zlomila, mám ich 2 mesiace a to som ich mala asi 6x dokopy na bezne nosenie, nie cely deň (70€)....aky je postup? Neviem to dohladat :(
Zadas do googlu "about you reklamacia" a mas vysledok rychlejsi ako zalozenie temy. Paci sa:
https://m.aboutyou.sk/h/vratenie-tovaru-vrateni...
Toto mam napozerane, ale všade píšu len o vrátení, nie reklamácii, nemsm tam ani kolónku vrátenie ked kliknem na topanky... Na infolinke nedvíhaju a ani neodpisuju 🙊
Normálne im to tam pošli s tou vratkou. Príp. tam perom dopíš reklamácia. Nebude žiadny problém uvidíš. Peniaze ti vrátia obratom, nebudú sa v tom vŕtať. Ja som takto vracala topánky po vyše roku.
Normalne vratis tovar a oni Ti poslu peniaze.
A potom si mozes objednat druhy, keby aj rovnaky kus... To Ti nereklamuju ze Ti poslu take iste nove. Vratia peniaze (presne podla toho postupu co som Ti poslala, je to ozaj jednoduche) a Ty uz si kup alebo nekup dalsie.
Ako píšu baby vyššie ja som reklamovala mikinu na vratku napísala reklamácia z dôvodu že mikina sa po opratí podľa pokynov zrazila…uznali vrátili peniaze
@janulkamala475 ked kliknem na topanky v profile, nemam kolónku vratit tovar 🤷🏻♀️
Ja najradsej volam. Ak pisem e-mail alebo nieco riesim proste pisomnou formou, tak sa absolutne k nicomu nedopatram a nevybavim nic. Takto mam istotu, ze vyriesim, co potrebujem, zodvihnu zakazdym. Odtialto objednavam vkuse, takze sem som uz volala tiez :D
Tak zavolaj a oni ti to aktivujú a príde ti mail 🙂
prism vas aka ste reklamovali tie topinky? ja mam ten listy problem nikde nie je reklamacia
Idealne ked im zavolas na infolinku a priamo sa ich spytas ako postupovat. Alebo si s nimi otvor chat. Budes mat info z prvej ruky. Ja by som to teda tak urobila.