Recenzie urbantrend.sk

anketkarka
19. okt 2022

Má niekto skúsenosti s touto stránkou?

maranco
19. okt 2022

Je to len sprostredkovateľ predaja.

Zásielky sa odosielajú zo skladov v Ázii a preto ich doručenie trvá dlhšie, než doprava po Českej republike. Pokiaľ od objednania neubehlo 30 pracovných dní, prosím, čakajte na doručenie objednaného tovaru.
Doba dodania: Maximálna doba doručenia je 60 pracovných dní.

Zákaznícka podpora je len mailová adresa, bez telefonického kontaktu.

Predávajúci je spoločnosť Pine Oak Ltd., so sídlom Global Gateway 8, Rue de la Perle, Providence, Mahé, Seychely

12anna12
2. dec 2022

@anketkarka neodporúčam tuto stranku som maximálne sklamaná. Pri mojoj tovare bolo napísané, ze to bude doručené do 24h a cakala som 60 dní pričom to išlo z Číny a strašne predražene, kde na stranke aliexpress si to viem kúpiť ovela lacnejšie. Problém je aj s komunikáciou. No proste celé zle ani ne pozerať na tu stránku je to strata času..

babicka36
30. jan 2023

@maranco cist blud..neobjednavat -podvod

kokosovalubomira
2. jan 2024

UrbanTrend.sk neodporúčam sú to podvodníci, objednala som tovar za 40 eur, pri objednávke mi neprišiel doklad o zaplatení po 60 dňoch som sa začala vyzvedať kde je tovar, keď majú dodanie do 60 dní, tak mi odpovedali, že dodanie môže podla neviem akého zákona byť do 365 dní, tak sa z nimi naťahujem už pol roka, aby mi vrátili peniaze, pričom objednávku zrušili, lebo balík sa stratil, neviete s nimi komunikovať, neviete sledovať balík, odpovedá vám na telefóne iba robot, nie sú zapísaní v obchodnom registri, sídlo majú na Seychelách, proste zlodeji. Píšem im každý deň, odpoveď je, že preveruje to ekonomické oddelenie, neviem či sa dá toto nahlásiť na políciu, UrbanTrend sú zlodeji, koľko ľudí okradnú v momente keď si niečo objednáte ste bez peňazí a bez tovaru a toto sa deje v našom štáte a nikto to nevidí!!!

babicka36
2. jan 2024

@kokosovalubomira najdite si na ceskej stranke..podat podnet..oni im napisu..mne po case vratili

gaska
16. jan 2024

@kokosovalubomira ak ste napokon tovar alebo svoje peniaze nedostali, policia odporuca podat podnet, s prilozenim potvrdenia o platbe a mailovou komunikaciou s nimi. Cim viac podnetov, snad tym skor sa bude nieco diat. SOI na to nema dosah, lebo obchodnik ma sidlo mimo SR.

gaska
16. jan 2024

@babicka36 uviedli by ste prosim tu cesku stranku na podnet?