Ahojte čítala som ze Suprisimo je zla stránka vraj tovar nepríde atď... Strašne sa mi odtiaľ paci jeden top nikde inde ho neviem nájsť bojím sa objednať ze to nepríde
hladaj dalej... odtialto ti prinajlepsom pride nieco o mesiac v uplne inej velkosti ako si objednala... ale na 99% sa stavim ze ti nepride nic... setri peniazmi pri nich...fakt
Nájdi si to priamo na aliexpress a máš to aj lacnejšie aj sa ľahšie dostaneš k peniazom
Nájdeš ho na aliexpresse a za oveľa nižšiu cenu. Oni by ti to totiž len objednali odtiaľ s 300% maržou
Mne tovar prišiel, o cca mesiac, veci o ničom a velkostne úplne mimo. Nikdy viac.
Tam sú nádherné fotky, ale bud ti v lepšom prípade príde niečo, čo vyzerá celom inak, alebo nepríde nič.
Radšej pozeraj nejaké overené stránky, Bonky, Surprisimo, to určite nie
Ja som si objednala 2veci, po 3mesiacoch dosla 1 a este som platila clo 🤦🏽♀️, este ze to boli veci za 3€. Keby som si to zistovala predtym, tak si to objednam sama z Ali a mam pokoj.
podla mna klamu,jednak to ide strasne dlho-objednavka,dalej to posielaju po kuskoch a mne sa zda ze vsetko mi neprislo,ze som napr obj 4vefi a dosli len 3 alw ja uz si to nepamatam pretoze to chodilo kazde zvlast a po dlhom case.Cize odtial iz nikdy nic okrem toho kvalita tka ze zavadzaju,ako n fotke vtsie v skutocnosti prislo mensie za kt by som v teddy alebo pepcu dala len polovicu €
tovar nepride a zavadzaju. od marca nedoslo a len vypisuju hluposti.
Moja zna si objednala teplákové súpravy pre synov veľkosti L a prišli jej asi o pol roka, ale veľkosti na 10 ročné deti. Keď to chcela reklamovať a vrátiť, nikto sa jej už nikdy neozval.
Nedoporucujem, su to podvodnici, objednaju z Činy, pride o 2 mesiace uplne iny šmejd ako na fotke na ich stranke, este k tomu predraženy a treba zaplatit clo. Zakon o vrateni penazi ignoruju, recenzie priamo na ich stranky sa vkladat nedaju, proste ŠMEJDI.
napíšem to znova .. ABSOLUTNE NEODPORUČAM .. realne po troch mesiacoch mi prišla objednávka .. objednávala som si topánky veľkosti 39 (30.11.2022) a došli mi 38 (6.2.2023) to nehovorím o tom že je to všetko z číny .. na maily reaguje robot + mimo objednávky som este musela platit clo a iné poplatky ..
Ano je to zlá stránka, tovar nepríde