Recenzie na factcool.sk

kristina1_9
2. dec 2022

Ahojte ,prosim recenzie na stránku factcool.sk ? Aka je dĺžka dodania a kvalita oblečenia a obuvy ? A veľkostne ako sedi oblecenie ? Dakujem

rude_baby
2. dec 2022

27.11. som urobila objednávku a včera mi prišla do packety. Objednávala som trenky pod stromček, tak neviem ako sedia 😁

nely1704
2. dec 2022

@kristina1_9 dlhá dodacia doba a kvalita nič moc. Vracala som tovar peniaze boli rýchlo na účte

kristina1_9
autor
2. dec 2022

@nely1704 boze ja som v tomto hrozna ....objednala som lebo veď reklamy maju v TV tak som si povedala ze isto to bude normalna stranka... a po objednani ze idem kuknut recenzie a veru neboli dobre....ale bolo to z rokov ze 2018 a tak tak sa pýtam aktuálne ci sa nezlepsili.... ach preco maju taketo nekvalitne stranky reklamy v telke 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ a to som tam objednala za 120€.... bundu a čižmy ...

nely1704
2. dec 2022

@kristina1_9 tovar chodil asi dva týždne..
Véd môžeš vrátiť potom a možno budeš prekvapená a spokojná 😏

kristina1_9
autor
2. dec 2022

@rude_baby akurat pozeram a tiez som objednavala 27.11. A odvtedy ziadna komunikacia len potvrdenie objednavky...

jarmilaiv
7. dec 2022

tento obchod vo veľkom nakupuje v anglickom eshope a to presne tu
sportsdirect.com.......a predáva to na SK za vyššie ceny....
príklad:
https://sk.factcool.com/muzi/muzi-oblecenie/tri...

https://sk.sportsdirect.com/mens/clothing/tops-...

bola som priamo v anglicku v tom obchode......takže poznám to veľmi dobre

kristina1_9
autor
7. dec 2022

@jarmilaiv sportsdirect poznam ,a teda ak z tejto stranky objednavaju tak mi nejde do hlavy ze ludom chodia nekvalitne veci ved sportadirect je kvalitny obchod....a inak ,stale mi balik neprisiel 🙈🙈🙈 od 27...

kris12
7. dec 2022

@kristina1_9 Ja som si dvakrat objednavala saty, pisali, ze ich maju na sklade a prisli mi do dvoch - troch dni. Ziadny problem. Aj kvalita je ok.

jarmilaiv
8. dec 2022

@kristina1_9 nie všetok tovar majú z toho obchodu....

3petka
8. dec 2022

@kristina1_9 ja som bola vždy spokojná. Kvalita veci super, samozrejme záleží čo objednávas. A dodanie podľa toho či je skladom ale vždy prišlo. Myslím že tam máš aj napísané kedy by bolo u teba

zuzinka888
8. dec 2022

@kristina1_9 prave preto. Dobre sa chvali samo. A smejdy v tv🙊

monci20
8. dec 2022

Objednávala som zimnú bundu, došla mi do týždňa, všetko ok

kristina1_9
autor
8. dec 2022

@3petka no,pisane bolo 7-9 dni , dnes je 11ty a ešte ani nebol balik odoslany 😃 a objednávala som bundu cizmy a tričko dokopy za 120€ tak sa modlím aby to bola dobrá kvalita 😅

jarmilaiv
8. dec 2022

@kristina1_9 treba im napísať a zistiť kedy príde objednávka

kristina1_9
autor
8. dec 2022

@jarmilaiv pisala som im ,a dnes odpisali ze este cakaju na veci od dodavatela 🙈

malita
16. máj 2023

@jarmilaiv spordirect je len nazov obchodu, tovar je roznych znaciek a teda aj ceny sa odvijaju od znacky.