Dobrý deň zaujímalo by ma recenzie na ten eshop gůde lebo už mám odtiaľ objednané a tak ma napadlo či sú to není podvodníci alebo v akom stave príde tovar
@aurelia2000 áno ja práve sa to pravé budem báť prevziať aj keď to má byť na dobierku, a za aký čas vám to prišlo?
@xmichaellaa To už je pár rokov, nepamätám si dodaciu lehotu. Je to seriózny obchod a to náradie má výdrž. Naposledy som tuším chvostovu pílu na akumulátor kupovala mužovi, jeho obľúbené náradie. Máme odtiaľ aj drvič konárov a takú stolovu okruznu pílu na železo. Čo si objednala ty?
@xmichaellaa robí mi tam manžel. Podvodníci to nie sú, dodávajú tovar aj pre Hornbach a iné značky. Majú vlastnú značku.
Podvodníci to rozhodne nie sú. Kamennú predajňu majú v Liptovskom Hrádku.
@xmichaellaa gude.sk tovar prišiel v poriadku, po roku sa pokazil tak bez problémov opravili v záručnej dobe
@aurelia2000 @daniella315 @maranco
Ďakujem pekne teda za odpovede a objednala som odtiaľ detský stan s tunelom ten 3v1
@xmichaellaa na stránke píše že je ten stan na sklade ale mne nič zatiaľ neprišlo okrem dotazníka spokojnosti ako mi môžu poslať dotazník keď nemám tovar ?
A ani nemám tušenie kde sa nachádza a kedy príde
@daniella315 nevedel by mi prosím zistiť váš manžel čo je s tým mojím balíkom? Lebo do piatku to potrebujem a už som zúfalá či to stihne prísť
https://gude.gude.sk/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQ...
toto myslíš? To je ok, máme odtiaľ pár ks náradia a fungujú už dlhé roky. Celkom slušná značka.